2821
2789
عنوان

تاری دید دور

235 بازدید | 10 پست

سلام 

روزتون بخیر 

من چند وقته فاصله دور رو تار می بینم  نوبت چشم پزشکی گرفتم 

خواستم از تجربه ی شما دوستان استفاده کنم  ، به نظرتون قابل درمان هست علتش ضعف چشم می تونه باشه یا خشکی چشم  چون خیلی با گوشی کار می کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله رفتم خشکی بیش از حد چشم بود با دو هفته قطره رفع شد خداروشکر

شما تار میدیدید یعنی ؟ با دستگاه نگاه کردن دیدن مشکلی نبوده؟ مال من با دستگاه نگاه کردن گفتم کمی ضعیف شدع چشمام ...شماهم اون بورد بینایی رو تار میدید؟

شما تار میدیدید یعنی ؟ با دستگاه نگاه کردن دیدن مشکلی نبوده؟ مال من با دستگاه نگاه کردن گفتم کمی ضعی ...

بله من دقیقا تار میدیدم ولی با دستگاه دیدن گفتن خشکی شدید چشم 

سلام بله رفتم خشکی بیش از حد چشم بود با دو هفته قطره رفع شد خداروشکر

سلام عزیزم خوب هیتبد ببخشید من کنکوریم و جزوه ودرسام همش توی گوشی ببینید گاهی تار میبینم گاهی هم نه ، فقطم دوربینم اینشکل ، میتونم بگم یه چشمم کامل مشکلی نداره یا فقط گاهی در حد دوربین ، بنظرشما خشکی؟ اخه من میترسم از عینک زدن خانوادم همیشه بهم گوش زد میکردن عینکی نشی چون قدم کوتاه🥲😭الان میترسم میشه خودم قطره خشکی چشم بگیرم؟

سلام عزیزم خوب هیتبد ببخشید من کنکوریم و جزوه ودرسام همش توی گوشی ببینید گاهی تار میبینم گاهی هم نه ...

سلام عزیزم

من خودم از داروخانه قطره چشم آرتیپیک ادونسد گرفتم و دو هفته استفاده کردم اوکی شد دکترم رفتم ایشونم گفتن خشکی چشم شدید داری و باید قطره اشک مصنوعی استفاده کنی کلا سعی کنید کمتر از صفحه گوشی استفاده کنید