2777
2789
عنوان

مادرا کمکم کنید

139 بازدید | 15 پست

سلام دوستان تورخدا کمکم کنید دخترم شش سالشه 

از زمانی از پوشک گرفتمش شب ادراری داره مثانش ضعیف هست تو بازی دویدن خیس می‌کنه اسپری قرص داد دکتر تشنج کرد دیگه دکتر گفت استفاده نکن

هر شب جاشو خیس میکنه خیلی اذیتم همه میگن ارثی عادیه خوب میشه طب سنتی بردم فایدع نداشت کمرشو روغن سیاه دانه زدم فایده نداشت  

واقعا هم من خسته شدم هم خودش ناراحته کسی راه حلی داره ممنون میشم کمکم کنید مسافرت سه ساله نرفتم دکتر رفتم مثانش ضعیف هست تا هشت سالگی خوب میشه  گفت پوشکش کن تو

واقعا واسه سال دیگش چه فکری داری که میره مدرسه ولی تو رو خدا اذیتش نکنیا سرش داد نزنین گناه داره دست خودش نیست یه دکتر بهتر ببرش قطعاً درمان داره

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد از زایمانم ادرارم قطره قطره میریخت نمیتونستم نگه دارم

شش ماه مداااام ورزش کیگل کردم خوب شدم

نمیدونم برای دختر شماام نتیجه بده یا ن ولی تجربمو گفتم بد نیست شماام امتحان کنین🌹♥️

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

ورزش برای تقویت لگن مثانه ببر بنظرم ژیمناستیک خوبه حالا بپرس

بهد با ارد جوانه گندم یه خمیر درست کن بزار شب تا صبح رو کمرش باشه خوبه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

انشالله خوب میشه تا هموت 8 سالگی سعی کن سردیجات کنار بهش بدی و یه چیزی عزیزم گاهی وقتا بعضی جیزیل جز با توکل و توسل حل نمیشه براش چله زیارت عاشورا بگیر هر روز سوره ی انسان بخون به نیتش من امتحان کردم جواب میده

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
ممنون شما داشتید

من این مشکل رو نداشتم ولی خواهر زادم لکنت داشت خوب نمیشد خواهرم با همین نذرو نیازا شفاش رو گرفت ولی این نکته که سردی کمتر بخوره رو جدی بگیر

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن