2777
2789
عنوان

خدایا چی میشه ب منم بچه بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 33 پست
پس شوهر شما چکارست اگه قرار نیست از غم و غصه تون خبر داشته باشه؟؟! طر فکرمون باهم فرق داره عزیز همدم ...

نقش شوهر و بچه تو زندگی هر کس فرق داره یکی بچه رو همد م می دونه یکی شوهرو یکی خدارو پس چه بهتر که نریم تو تاپیک بقیه اونارو بخاطر تفکرشون نقد کنیم ما مشکلات رو باهم حل می کنیم اما غصه هامون رو انتشار نمیدیم 

زیر پوستیم کسی رو از بچه و برکاتش ناامید نمی کنیم

خدا دامن استارتر رو سبز کنه آن شاالله بزودی

نقش شوهر و بچه تو زندگی هر کس فرق داره یکی بچه رو همد م می دونه یکی شوهرو یکی خدارو پس چه بهتر که نر ...

چرا فکر کردین من با بچه مشکل دارم؟ خیر من خودم به شدت عاشق بچه ها هستم و امیدوارم اگه لایق باشم خدا بهم بچه بده من میگم بچه رو نباید همدم و همراز بگیریم

عرض کردم شاید تعاریفمون از همدم باهم فرق میکنه

خدا همسر و بچه هاتونو براتون نگه داره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر کردین من با بچه مشکل دارم؟ خیر من خودم به شدت عاشق بچه ها هستم و امیدوارم اگه لایق باشم خدا ...

همچنین همسر شما رو خداوند براتون حفظ کنه 

عذر میخوام اگر حس کردین تندی کردم