2777
2789
ببخشیدها مگه از راه دور هم میشه عشوه گری کرد😐😐

اره عزیزم با مدله حرف زدن با شاد کردنش و حرفایی ک دلشو قلقلک میکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پشت تلفن صداتو نازک کن  نفس نفس بزن یکی درمیون تماساشو جواب بده  😆😆😆

نفس نفس دقیقا چرا بانو؟😐😐😐

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

من نامزدیم خیلی گیر میداد هیچی بلد نیستی کوه یخی فلانی و فلانی همش ادا در میاوردم منو میگرفت قسمم میداد چشمک بزن عقده ای مسخره 🤣🤣🤣🤣

خخخخخخخ

بخدابیشوخی میگم. شوهرمن عاشق این جور کلماته.-اوجولات-جوجولو-کوپولو-شوشو-عجقم-جیگل-خوجمل یا اوجل-کچاپت(کثافت)-یویوخی خیه(لولوخرخره)-هروقتم دلم رابطه میخواد میگم بیاخاله بازی مثلاتوصاحب رستورانی مم اومدم غذاسفارش بدم بعد شوهرم کلی مسخرم میکنه میگه چی سفارش میدین؟ منم میگم یه کوبیده دوتاگوجه-خخخخخخ اینوواسه بعد عروسی داشته باش

خواهراامیدوارم فامیلی کسی که دوست دارید بشه فامیلیه بچتون نه اینکه اسمش بشه اسم بچتون

تلفنو که جواب میدی قشنگ و کش دار و با انرژی بگو سلام عشقممممم....

همین کافیه خلع سلاح میشه😍

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
بخدابیشوخی میگم. شوهرمن عاشق این جور کلماته.-اوجولات-جوجولو-کوپولو-شوشو-عجقم-جیگل-خوجمل یا اوجل-کچاپ ...

یه کوبیده دوتا گوجه 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐دمت گرم 

نفس نفس دقیقا چرا بانو؟😐😐😐

بیشتر تحریک کردنه تاعشوه البته خوده عشوه هم تحریک میشه ناخوداگاه

خواهراامیدوارم فامیلی کسی که دوست دارید بشه فامیلیه بچتون نه اینکه اسمش بشه اسم بچتون