2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ميشه يكمي بگي؟! منو شوهرم مشكل داريم همه ش ميگه ناز نداري عشوه نداري!!    

من مجردم ولی همه میگن هم دوست و آشنا هم کسایی ک یکی دوبار باهام برخورد داشتن . عشوه نمیاما خود به خودیه. خیلییی دخترم . عکس العملام نشستنم حرف زدنم و کلا یکم حالت بچگونه داره حرف زدنم دست خودم نیستا از اول اینجوریم . دو تا پسرم از هم کلاسیام یبار جدا جدا بهم گفتن نگاتم ناز داره . فقط ذاته ادا دربیاری افتضاح میشه 

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
هههههاااااااا ممممم هااااااا هوووووووو 😆😆😆😄😅😅😅اهه اهه اهه

مگه داره چیزه😁😁😁

این حرفا چیه

استغفرالله🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙉

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
مگه داره چیزه😁😁😁 این حرفا چیه استغفرالله🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙉

😅😅😅😅نمیدونم والا به قول خودت کافور میخورن شاید یکم حس کنن با این وضع 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

تند تند حرف نزن 

تند تند راه نرو 

تند تند غذا نخور

....

کلن سعی کن همه کارت رو اسلوموشن باشه 

هرچیزی رو نخور 

هرچیزی رو استفاده نکن 

الکی ادا در آر دیگه

فقط ی چیزز خیییییییییلیییییییی مهم هرگززززززززززز باید همه اینا ذاتی باشه ینی با آگاهی نباشه

آی نفسسسسسس کش نفسم تموم شد😂😂😂😂😉

😅😅😅😅نازه نفست

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

وقنی تلفنی صحبت میکنید خیلی اروم و باناز مخصوصا استفاده از کلماتی مثل واااا-ای جانم-قربون یو-آخ گفتی-دلم برات تنگ شده و ..... یکمم حرفاتو بکش مثلا خدااااافظ-بگوووووو-خودتولوس نکن -و ........ هرهرم نخند فقط خنده ریز بانازوفیس وافاده.همیشه هم اول تو قطع کن موقع خدافظی اینو مشاورا میگن

خواهراامیدوارم فامیلی کسی که دوست دارید بشه فامیلیه بچتون نه اینکه اسمش بشه اسم بچتون