2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 22 پست
بعد دوست من چند تا نکته با توجه به تایپکات میخوام خواهرانه بهت میگم ، از طرف زنی که مثل تو شوهر خوبی ...

حسرت میخوره میدونم چون من و مامانمینا انقد خوبیم ک مثل ما نمیتونه پیدا کنه اگرم بکنه از دهاتیای خودش پیدا میکنه ک اونا هم مثل ما هوای بچشو ندارن هرکی مارو میبینه میگه هیچکس شبیه شما خوب نیس فک میکنی چرا میسوزم چون هیچکسو شبیه خودمون ندیدم 

حسرت میخوره میدونم چون من و مامانمینا انقد خوبیم ک مثل ما نمیتونه پیدا کنه اگرم بکنه از دهاتیای خودش ...

عزیزم اینجوری هم که شما میگی نیست این دوره زمون معمولا خانواده ها خیلی به داماداشون احترام میذارن نمیشه بگی مث ما نیست در جهان بهر حال پیدا میشه هم مثل ما هم خیلی از ما بهتر دقیقا نصف درد و رنجت بخاطر همین مقایسه کردنه فک میکنی این احترام گذاشتن خیلی زیادشونه درصورتی که اگه انقدر به شوهرت احترام نمیذاشتی شاید انقدر باهات خوب نبود بنده خدا ، یا اگر مرد بدی بود شماهم مث بقیه احترامش نمیکردی شما داری احترام به مرد زندگیت پدر بچت میذاری منتش به کسی نیست - دوما آدمها هیچوقت زیر بار اشتباهشون نمیرن و اخ و پیفت میکنن فلان بود بهمان بود انگار از دماغ فیل افتاده بود فک میکرد ملکه الیزابته بعد از 8 سال زندگی زیر سرش بلند شده بود حتما ما رو بهانه کرد مگه سر سفرش بودیم و... آدم بده خودت میشی از نظر منم که یه رهگذرم داری واقعا زندگی رو با یه فکر ناپخته و انتظارات زیاد از دیگران به کام خودت زهر میکنی به خودت میای میبینی از شوهر بییچارتم متنفری-شما پیش خودت  فکر میکنی برای شوهرت فقط شما هستین که احترام قائلید درصورتی که من هررررررررر چی دور و برم میبینم به دامادشون احترام زیادی میذارن تازه روستایی ها بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجوری هم که شما میگی نیست این دوره زمون معمولا خانواده ها خیلی به داماداشون احترام میذارن نم ...

احترام میذارن ولی کیو دیدی از نظر مالی ی سره دامادشو ساپورت کنه اینا هم همینن فقط ب داماد احترام میذارن به عروس نه،بعدم قضاوتم نکن من خیلی رفتارای بد و زشت دیدم ازش ک این ی نمونش بود حالا با منظور یا بی منظور خدا میدونه من نمیتونم خوبی‌های پدر مادرمو نادیده بگیرم فداکاری هاشون اگر بدونی چقدر دلم پره اینجوری نمیگی 

فقط دعام کن همین

احترام میذارن ولی کیو دیدی از نظر مالی ی سره دامادشو ساپورت کنه اینا هم همینن فقط ب داماد احترام میذ ...

ارزو ب دلم مونده ی ربع ی بار بچمو تو گرفتاریهامون نگه داره بریم تا سر کوچه بیایم همیشه مامانم باهامه تو همه مشکلات هیچ محبتی بهمون نداره بریم نریم براش مهم نیس

احترام میذارن ولی کیو دیدی از نظر مالی ی سره دامادشو ساپورت کنه اینا هم همینن فقط ب داماد احترام میذ ...

عزیزم من به عنوان کسی که از خانواده شوهرش دلش خونه خواستم کمکت کنم حالت بهتر بشه بهرحال خانوادت دارن برای بهبود وضعیت زندگی دخترشون ساپورت میکنن خانواده شوهر هیچوقت قدر نمیدونن نباید بخاطر بیشعوری اونا گلایه داشته باشی و خودتو تا این حد زجر بدی چون حتی با شخصیتا هم تشکر نمیکنن چون اینجوری ضعف خودشون و بچشون رو پذیرفتن  هرچی بگی مطمئن باش بدترش رو من شنیدم ولی شوهرم مرد خوبیه خودم انتخابش کردم عاشقانه ،زندگی که پر از عشق و محبته رو نباید بخاطر یه مشت احمق بد ذات نابود کرد