2777
2789
عنوان

حسابدارا

263 بازدید | 37 پست

میشه بیاید حقوقتونو بگید آیا بازار کار داره ممنون میشم

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

حسابداری شرکت ما از ۲۰ بالاتر و از سی کمتر میگیرن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما منطقه ۳ شهر کوچیکیم

توی ی شرکت خصوصی

حاسبدار ۲۰

کمک ها حدود ۹  ۱۰

حسابرس ک واسه مالیات چند روز میاد فقط

مثلا واسه ۳ روز ۸ تومن میگیره

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

من ۳۶ میگیرم حسابدار مالیاتیمون واسه چهار روز در ماه پانزده تومن میگیره کمک حسابدار هم چهارده

ببخشید شما رشته دانشگاهیتون حسابداری بوده یا رفتین مرکز آموزشی یاد گرفتین؟

توی بانکا ک بهتره

میدونین الان رشته حسابداری زیاد توی ازمون ها نمیخوان مگه پارتی داشته باشی ببرنت سرکار.

اگه میخواین به امید استخدامیا رشته تحصیلی انتخاب کنین. مدیریت بهتره چون میتونی با مدیریت هم بعنوان کارگزین.امور اداری.حسابداری و... توی ارمون ها شرکت کنی ولی با مدرک حسابداری فقط بعنوان حسابدار اگه جایی بخوان حق شرکت داری

میدونین الان رشته حسابداری زیاد توی ازمون ها نمیخوان مگه پارتی داشته باشی ببرنت سرکار.اگه میخواین به ...

من مدیریت مالی میخونم ترم ۳ ام

توی شرکت خصوصی ار ترم یک کارآموزی میرفتم

واسم سابقه محسوب میشه

ولی اینجا چیز زیادی بهم یاد نمیدن در واقعا هیچی

میخوام دوره اموزش حسابداری شرکت کنم

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻