2777
2789

من زدم خیلی شیک شد صورتم

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم میشه خودت تخلیه اطلاعاتی شی؟درد؟ مراقبت؟ برند ؟ هزینه؟لطفا هرچی حوصله ت میشه رو بگو ❤

من دوبار زدم بار اول اصلا درد نداشت خیلیم مشخص نشد یک سی سی هر طرفو زدم بعد۴ ماه مجدد یه سی سی هر طرفو زدم ولی اینبار دو سه روز بشدت باد کردم و یه نمه دستم میخورد یا میخندیدم از درد میمردم ولی بعد وند روز پفش خوابید و واقعا عالی شد،هزینشم هر سیسی ۲/۱۰۰ بود برندش متاسفانه اصلا یادم نمیاد فقط یادمه یه نو تو اسمش داشت،مراقبتم فقط یه هفته نباید رو صورت بخوابی و اب خیلی زیاد باید بخوری و یه روزم اب به صورتت نخوره،بازم سوالی بود بپرس

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

لطفا اگه راضی هستی و تهرانی هم جایی که رفتی رو معرفی کن

اره واقعا راضی ام موندگاریشم عالی بود الان یسال هست زدم،نه قشنگم کرجم من

من دوبار زدم بار اول اصلا درد نداشت خیلیم مشخص نشد یک سی سی هر طرفو زدم بعد۴ ماه مجدد یه سی سی هر طر ...

مرسی عزیزم. ببخش کلی سوال پرسیدم

عزیزم دوباره باید چندوقت بعد بری؟ یعنی بعد ترمیم دوم دیگه هرچندوقت یه بار باید رفت؟

منم مدت زیادی میخوام گونه و چونه رو برم بزنم اما اصلا نمیدونستم سخته یا نیست 

و البته فکرکنم زیر چشمم بخواد😔

مرسی وقت گذاشتی گلم❤

اره واقعا راضی ام موندگاریشم عالی بود الان یسال هست زدم،نه قشنگم کرجم من

مرسی عزیزدلم

میشه ادرسش رو بهم بدی

کرجم نزدیکه میتونم برم. جایی که ازش تجربه خوب شنیدم خیلی بهتره تا همینجوری برم یه جا 🤦‍♀😁

خیلی صورت رو قشنگ و شیک میکنه🤩

مرسی عزیزم. ببخش کلی سوال پرسیدمعزیزم دوباره باید چندوقت بعد بری؟ یعنی بعد ترمیم دوم دیگه هرچندوقت ی ...

من مهر پارسال زدم دیگه نرفتم هنوزم هستن ،اصلا سخت نیست برو بزن از زیباییت لذت ببر

زیر چشم نسبت ب فیلرای گونه هزینش بالاتره ولی چون عضو مهمیه حتما برند خوب بگیر براش

خواهش میکنم عزیزم 

من مهر پارسال زدم دیگه نرفتم هنوزم هستن ،اصلا سخت نیست برو بزن از زیباییت لذت ببرزیر چشم نسبت ب فیلر ...

حتما میرم عزیزم. خیلی دوست داشتم برم اما یکم میترسیدم

الان دیگه مطمئن شدم

حتما عزیزم. مرسی❤🤩

مرسی عزیزدلممیشه ادرسش رو بهم بدیکرجم نزدیکه میتونم برم. جایی که ازش تجربه خوب شنیدم خیلی بهتره تا ه ...

دکتر مهدی جلالی،تو نت سرچ کنی پیج و ایناشو میاره،ادرسشم ازادگان خیابون بخشداری کنار داروخانه ی مریم 

حتما میرم عزیزم. خیلی دوست داشتم برم اما یکم میترسیدمالان دیگه مطمئن شدمحتما عزیزم. مرسی❤🤩

فداتشم ایشالله کلی خوشگل بشی😍

قربونت برم عزیزم ممنونم🌹🌹❤❤

عزیزی♥️