2777
2789
عنوان

كمكم كنيد

112 بازدید | 16 پست

من نامزدم و مشاورم رفتم تست ازدواج دادم چند سال دوست بوديم بد نيست مشكلاتي هم داشت الان من يجوريم از بس بهم كفتن وَيَا خودم اصلا يجوريم دودلم ولي دوستشم دارمً نميدونم درد ه چيه تنهيايي يبار جدا شدم نممي خوان اشتباه كنم  در ضمن شوهر سابقم ازدواج كرده و من ي حس بدي دارمً ناراحتم كيجم نميدونم اصلا چي ميخوام ديگه مثل قبل ثابت قدم نيستم قبل بهتر بودم تصيمم قاطع بود نميدونم برم مشاوره چه كنم

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

بچها دودل شدم ترس افتاده بهم حرف ميزنم با نامزدم ولي اونوجوري كه ميخوام دلم قرص نميكنه اينا اذيتم ميكنه بهش گفتم هيچ اين باعث ازارم شده نميدونم چه كنم

بنظرتون برم مشاوره همه را بهش بگم بگم ميترسم بگم اشتباه نكنم بكم شرايطم خاصه. بگم چه كنم حتي به نامزدم گفتم برو من بخاطر يسري حرفات و كاراتون عصبيم نميخوام باهات ادامه بدم ولي نرفت واقعا نميدونم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

كلافه شدم نميدونم.از زندگي چي ميخوام قبلا تصمم قاطع بود الان ميبينم  نه مثل قبل نيستم دلم قوص نيست فكرم در گيره و تنهايي و اقعا چه بكنم 

اره هم دوستش دارمً هم ميترسم قبلا كه خيلي دوستش داشتم الان حس ميكنم يجوريه دلم ميخواد باشه ولي دلم ميخواد اون ي تلاشي كنه نميدونم قرار بود يكاري انجام بده نداد توقف كرد به قول خودش و هيج از اون روز من خيلي مرددم 

دوسش دارمً چون همه جوره منو ميشناسه ميترسم چون عمل نميكنه و حرفي كه زد نبود رو حرفش من خيلي اذيت شدم اين ترس افتاده بهم كه. زندگي چي اشتباه نكنمر

حتما برو پیش مشاور از تردید ها و ترسهات بگو و از کارایی ک نامزدت قرار بوده انجام بده و نداده...با تردید زندگیتو شروع نکن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

عجله نکن

اصلا دلیلی نداره عجله کنی

حتما اینا رو به مشاوره بگو

اول خودتو باید آروم کنی تا بعد بتونی درست تصمیم بگیری

ش ارژ۲۰۰۰ تومنیو میخری۲۲۰۰ تومن ،۱۸۰۰تومن ش ارژ میکنه😐اینو هرجای دنیا بگی۳ماه تیمارستان بستریت میکنن😆😆😆