2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انسانیت و وجدان وشرافت میگه بله وظیفه داری جبران کنی 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

انسانیت و وجدان وشرافت میگه بله وظیفه داری جبران کنی

جدا از اون اینکه بعضی جاها میگن دختر که نباید به پسر کمک کنه خب وقتی یکسال بیشتر طرفو میشناسی و کمکت کرده درسته که جدا از انسانیت به عنوان پارتنر حمایت کنی؟ 

جدا از اون اینکه بعضی جاها میگن دختر که نباید به پسر کمک کنه خب وقتی یکسال بیشتر طرفو میشناسی و کمکت ...

بله عزیزم پارتنر که فقط برای ماچ و بوس و ناز نیست که ، پسر مردمم وظیفه نداشته شمارو حمایت کنه ، پسر اگر کرده شما هم باید جبران بکنی ، رابطه ای من و تویی داشته باشه و جیب جدا باشه به درد نمیخوره .

مال من مال تو گند میزنه به همه چی 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚