2777
2789
عنوان

نوجوانی 😬🤘🏻

61 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه معلم زبان  آلمانی داشتم خوشم اومده ازش 

ازش در مورد مهاجرت پرسیدیم اون احساس میکنم واقعا هدفش کمک بود ..گفت شماره خانوادتو بده باهاشون صحبت کنم...نمی‌دونم چرا خوشم اومده ازش..

چرا تو سن نوجوانی اینجوریه😭😭😭

😂😂😂.‌‌‌..

ی هوس زود گذره اونم میخواد در مورد مهاجرت با خانواده ات حرف بزنه ن چیز دیگه ای...

تو این سن کار اشتباهی نکنیا ی دفعه ازدواج نکنیا...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂.‌‌‌..ی هوس زود گذره اونم میخواد در مورد مهاجرت با خانواده ات حرف بزنه ن چیز دیگه ای...تو این ...

اره در مورد مهاجرت میخواد بپرسه خوب قطعا من ازش خوشم اومده اصلا تو این سن از بیشتر پسرای چشم و ابرو مشکی خوشم میاد نمی‌دونم چرااا😬😬😬احساس میکنم این قضیه ها جلوی پیشرفتمو‌ میگیره 

اره در مورد مهاجرت میخواد بپرسه خوب قطعا من ازش خوشم اومده اصلا تو این سن از بیشتر پسرای چشم و ابرو ...

بله حتما میگیره‌....

ما همچین حماقتی کردیم و بخاطره پسره از درس و زندگیم زدم آخرم هیچ چیزی نشدم....

فقد بچسب ب هدفات دختر خوب...

این پسرای مردم همه اشون چششون ب ی چیزه ...

بله حتما میگیره‌....ما همچین حماقتی کردیم و بخاطره پسره از درس و زندگیم زدم آخرم هیچ چیزی نشدم....فق ...

اره ولی از یه جهت هم میگم شاید این مثلا همون عشقه 

چطوری باید تشخیص بدم واقعا عاشق یه پسر شدم؟؟

اره ولی از یه جهت هم میگم شاید این مثلا همون عشقه چطوری باید تشخیص بدم واقعا عاشق یه پسر شدم؟؟

اینا ی هوسه ب خدا دختر فقد داری گند میزنی ب ایندتو و روح و روانت...

چن سالته؟...

بچسب ب هدف و درست  از این مردا و پسرا هم دوری کن ب خدا بعدا میگی چ خوب ک اینکارا رو نکردم...

۱۵ سالمه

خیلی کراش میزنم رو پسرای خوشگل ...با اینکه قیافه خودمم خوبه 

ولی نمیدونم چطوری از این احساسات بیام بیرون 😐 

چون واقعا تو سن حساسی هستیم و این چیزا ضربه میزنه