سلام خوب هستید آقا شما راهی واسه درست شدن فرد خسیس سراغ ندارید بخدا دیگه نمیدونیم چیکار کنیم پدرم واسه 20 هزار تومن داد و غال راه میندازه اگه مثلا داداشم بهش بگه 10 هزار تومن واسه کرایه بده هیچ که نمیده پدرمونو درمیاره قبلا اینطوری نبود اصلا کم کم اینطوری شد الان 1 سال و نیمه دیگه به اوج خودش رسیده اصلا باور نمیکنم همون آدم قبلی باشه یعنی واقعا دیگه خیلی داریم اذیت میشیم چندین سال سفر تابستونی که هیچ نه واسه عید نه واسه هیچ فصل دیگه ای خرید نکردیم دیگه پدرمونو واقعا درآورده مادرم خانومی نیست که طلاق بگیره خانوادمونم اونطوری نیستن بتونیم شکایت کنیم نفقه خودمونو ازش بگیریم کامل دیوونه شده خیلی حرص مال دنیارو میخوره اگه مثلا اشتباهی کنترل تلویزیون رو لگد کنیم داد و هوار خیلی ناجور راه میندازه کلا آبرومونو تو در و همسایه برده نه به خرج مدرسه کاری داره نه به خرج خونه واقعا دیگه موندیم چیکار کنیم قبلا خوب بود خرج خونه رو میداد و غر میزد الان اگه چیزی بیاره فقط میشه همون روزی 150 هزار به مامانم میده واسه نون و آب دیگه تموم فکر کنید 150 هزار واسه 4 نفر
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
واسه آدم خسیس متاسفانه نمیشه کاری کرد فقط خودت و برادرت چند ساله تونه نمی تونید در کنار درس خوندن سر ...
آره واقعا دیگه ماهم ناامید شدیم برادرم دیگه بزرگه سرکار میره ولی من و مامانمو اجازه نمیده سرکار بریم حتی چند روز اعتصاب کردم به عموهامم گفتم بهش بگن باز اجازه نداد