2777
2789
عنوان

چی پیشنهاد میدین‼️‼️

83 بازدید | 10 پست

پسرم ۱۸ سالمه امسال کنکور دادم قبول نشدم میخام بعد از سربازی یه بیزنس و کاری شروع کنم سرمایه ی زیادی هم ندارم متاسفانه ولی جور میکنم چند سال اولو کار میکنم اشکالی نداره در کل دوست ندارم کارمند یا کارگر جایی باشم 

شما برای یه بیزنس چی پیشنهاد میدین که جواب بده

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اکسسوری،ادکلن،ست کیف چرم

شغل جذابیه ولی یکم بازار کارش کم نیست؟

و اینکه ادکلن فروشی سرمایه هنگفت میخاد 

بلاخره میخام از سفر شروع کنم یه شغلی باشه دستمو بگیره

شغل جذابیه ولی یکم بازار کارش کم نیست؟و اینکه ادکلن فروشی سرمایه هنگفت میخاد بلاخره میخام از سفر شرو ...

اکسسوری مردانه و دخترانه بیار مشتری داره خیلیی

بشرطی که جایی مغازه بزنی که اون منطقه رفت امد زیاد باشع

بعد فقط خودتون تنها تو اون منطقه این مغازه رو داشته باشی که مشتری هات بیشتربشن،خب ادکلن نیار،ست کیف چرم بیار

چرم صعنتی

میخوای فروشت هم بیشتر بشه،برای فروشگاهت پیج بزن از محصولاتت عکاسی وفیلم برداری کن،توی طبیعت عکاسی کنی خیلیی عالی میشه،اگه رودخونه هم باشه اوکیه،چون من خودم موبایل گرافی میکنم این چیزارو بلدم، هرکاری خواستی پی وی بهم بگو کمکت میکنم که چیکار کنی فروشت عالیی باشه

اونجا ترکید اینجا برات فرستادم درمورد ساده زیستی وقناعت 

منظور اینه که برای زندگیتون تلاش بکنید و از خدا بخواین ولی برای بدست اوردن پولو ثروت هرکاری انجام ندیدمثل فعلو شغل حرام یاحقو ناحق کردن یا ندادن حق کارگر ..... و از طرفی   اون ثروت  رو وسیله ای برای تقرب الهی مصرف کنید مثل حضرت علی که مثلا چاه ابی رو کند و وقتی به اب رسید سریع قلمو کاغذ خواست تا درامد حاصله  رو برای فقرا هزینه بشه نه اینکه مثلا بره ظروف طلا بخره ....   واگه احیانا به ثروتو پول نرسیدید با ساده زیستی وقناعت از امتحان الهی سربلند بیرون بیاین تازه اگه مردم سعی کنن ساده زیست باشن یا لااقل دنبال فخر فروشی نباشن  دیگه اینهمه سرخوردگی بوحود نمیاد 

همینایی که رجب اقتصاد نوشتی و به قول خودت قوانین اسلام در حوضه ی اقتصاد یکم سطح مطالعتون رو ببیرین ب ...

چقدر عصبی هستی الان تو با ۱۸‌سال سن یعنی سطح مطالعات از من بالاتره درضمن   درست بخون نوشتم ساده زیستی توصیه شده ولی درکنارش کارو  تلاش بسیار تاکید شده کارو تلاش میتونه باعث پول و ثروت میشه ولی توصیه شده ثروتتون رو درراه خدا خرج کنید  یهو.دیت به ثروت اندوزی و بدست اوردن قدرت بسیار تاکید شده اونم به هر روشی مثل همین پایه ریزی بانکها از دین یهو.دیت میاد یا استعمار و بهره کشی و تجاوز به کشورهای دیگه و دردست گرفتن تجارتهای پولساز مثل قمار خونه های بزرگ و  ..‌‌ولی دین اسلام  به اینصورت بدست اوردن ثروت رو نهی کرده 

اگرم منظورت اینه میخوای یهو.دی بشی اصولا یهو.د از مادر میرسه وبرعکس همه ی ادیان اجازه ی ورود بهش رو نمیدن اگرم دنبال پولو ثروتی از راه درستش برو اگه بدست اوردی هرجور دوست داشتی خرج کن کسی مانعت نمیشه