2777
2789

برو پیش ی متخصص خوب اون خودش میدونه چی بهترینه برات

نوشابه؛ چیزای گاز دار و ترش ، ترشی؛ چیزای تند .سیر و فلفل هم وووو قطع کن 

چایی رو قطع کن و فقط آبجوش بخور 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

چیزای داغ ب هیچ عنوان نخور

نسکافه و کاپوچینو و قهوه نخور

باید خییییلی رعایت کنی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهای ضد اسید معده مثل امپرزول ، اس امپروزل ، پنتو پرازول 

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
داروهای ضد اسید معده مثل امپرزول ، اس امپروزل ، پنتو پرازول

زخمه

چیزای قوی تر میخاد 

پرهیز و هزار چیز دیگ

نه،ولى ميتونم بيام

زخم معده سالها طول میکشه تا خوب شه. (البته بدن ها متفاوته یهو میبیتی یکی زود خوب میشه)

علائمت رو بگو تا راهنماییت کنم 

زخم ك نه ولى خراشهپرهيزم دارمولى هنوز عصرا حالم بد ميشهحالت تهوع بهم دست ميده

سیرآبی خییییلی بخور

سیرابی رو بپز و آبشو بخور

برای تقویت معده فوق‌العاده هست 

همونطور که گفتم ترشی و تندی و گاز دار به هیچ عنوان نخور 

شیرین بیان هم خوبه 

قرص اس امپرازول نیم ساعت قبل صبحونه هر روز بخور

سیرآبی خییییلی بخورسیرابی رو بپز و آبشو بخوربرای تقویت معده فوق‌العاده هست همونطور که گفتم ترشی و تن ...

اس امپرازول ك الان نزديك به پنج ماهه دارم ميخورم

ولي سيرابى دكترم گفت ك برات خوب نيست 

شما فوق تخصص خوب در تهران بهم معرفى ميكنيد

اس امپرازول ك الان نزديك به پنج ماهه دارم ميخورمولي سيرابى دكترم گفت ك برات خوب نيست شما فوق تخصص خو ...

درمانگاه شبانه روزی طوبی

تهران- خیابان پیروزی- خ نبرد شمالی- خ داود آبادی غربی - نبش کوچه کمالی - پلاک 20

02133253001-7

دکتر مصطفی تقوی

شهرستان بروجرد هم فکر میکنم میرن

اما مطب اصلی تهرانع