2777
2789
عنوان

تهدید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 50 پست
خب نمیتونی کاری بکنی اگر اتفاقی هم افتاد تقصیر تو نیست بهش بگو آمادگی نداری یا هرچیزی که منطقی باشه ...

عذاب وجدان مرگشو مگه میشه تحمل کرد بعدشم طرف شخص مهمیه تو زندگیم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اگه عزیزه باید سر عقلش بیاریوظیفه طرف فقط مراقبت از جسمش نیست، مشخصا وضعیت روحی طرف خیلی خرابه با ته ...

وضعیت روحیش خرابه درخواست ازدواج داده  چیکار میشه کرد روان پزشکم نمیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف ازش خاستگاری کرده به خاطر همین دلیل شما جواب رد داده ولی سابقه خودکشی داره از لحاظ روانیم واقا ر ...

حالا برای اینکه اون روانی خودکشی نکنه  این دختر باید به یه روانی جواب مثبت بده ؟

به نظرم  این دختر دیگه هیچ کاری نکنه و با اون پسر حرف نزنه  و هی سعی نکنه قانعش کنه . چون هر چی بیشتر با اون پسر حرف بزنه  اون فکر می‌کنه که چه خوبه این روش که باعث شده دلش برام بسوزه یا بیشتر باهام حرف بزنه و .....

کلا بیخیالش بشه  و بلاکش کنه از همه جا .

تا فردا پس فردا هی استوری مستوری خودکشی نزاره براش.

به خانواده اون پسر هم چیزی نگه چون اگر بلایی بگیرش. میان دختر رو مقصر می‌دونن و ممکنه دعوا بشه

این نیز بگذرد .....
عذاب وجدان مرگشو مگه میشه تحمل کرد بعدشم طرف شخص مهمیه تو زندگیم

چی بگم 

دلیل نمیشه آینده ات رو نابود کنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

د خواشت ازدواج داده چند سال باهم بودن یک دوره هم میش روان پزشک میرفته تنها انیدش تو زندگی همین دختر ...

خواستگاری همیشه ی سرش نه ی سرش آره هرچقدر حالش بد باشه باس این و بدونه 

دختره هم مریضه وقتی قصدی نداره میاد رل میزنه طرف و وابسته میکنه ب خودش؟ 🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خواستگاری همیشه ی سرش نه ی سرش آره هرچقدر حالش بد باشه باس این و بدونه دختره هم مریضه وقتی قصدی ندار ...

قصد ازدواج داشت ۷ سال باهم رل بودن ولی طرف مشکل روانی داشته سابقه خودکشی داشت روانپزشک میره ایا ازدواج با چنین کسی اصلا درسته اونم وقتی انقدر سست عنصره که تهدید کنه طرفو

قصد ازدواج داشت ۷ سال باهم رل بودن ولی طرف مشکل روانی داشته سابقه خودکشی داشت روانپزشک میره ایا ازدو ...

تو 7 سال دختره اینو نفهمیده؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تو 7 سال دختره اینو نفهمیده؟

چه بگم حماقت دوست داشتن یا هرچیز دیگه ای باعث شده نتونه جدا شه 

در‌جه یک باشه، بفرستش روانپزشکی.درجه دو به بعد برو به درک.

روان پزشک میره تاثیره نداره