2777
2789
عنوان

یادگرفتن خیاطی

109 بازدید | 14 پست

دوستان لباسا خیلی گرون شدن یه شلوار ساده ۸۰۰ تومن 

یه شومیز ساده ۶۰۰

واقن توانایی خرید ندارم من ب نظرتون خیاطی برم یاد بگیرم بهتر نیست؟فقط شلوار و شومیز و مانتو یادبگیرم ب نظرتون میشه؟

چه چرخی بخرم ک زیر ۷ تومن باشه؟و برای کار خونگی مناسب باشه 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم میخوام یاد بگیرم بهم گفتن ۲۰ میلیونه باید برم کار کنم تا بخرم فعلا میرم یه کار موقت انجام بدم طل ...

میشه بگی چطور قلبا رو زدی رو نوشته امضات لطفا؟

خداوند شما را از شر کسانی که وانمود میکنند نیت خیر دارند، اما در خفا برای سقوطتان دعا میکنند محافظت کند.

منم میخوام یاد بگیرم بهم گفتن ۲۰ میلیونه باید برم کار کنم تا بخرم فعلا میرم یه کار موقت انجام بدم طل ...

عزیزم من برا دوخت و دوز خودم میخام ن درآمد چون میخام یه لباس بگیرم خداتومنخ

ژانومه خوبه اما درمورد قیمتشون خبر ندارمبله خیاطی الان یه شغل پولسازه

نه برای پول دراوردن نمیخام برا لباسای خودم فقط

یه نازک دوز بری کم کم راه میفتی و همه چی میتونی بدوزی و چرخ هم سعی کن مدل ژانومه بگیری و کامپیوتری ن ...

جانتک کامپیوتریه؟ژانومه قیمتومناسب هست

میشه بگی چطور قلبا رو زدی رو نوشته امضات لطفا؟

گلم امضا منو کپی کن بد چیزایی که نوشتمو پاک کن یدونه کلمه رو پاک نکن بو خودت هرچی میخوای بنویس و بد اون کلمه اولی رو که پاک نکردی رو پاک کن تونستم بفهمونم یا نه گلم😅😅

گلم امضا منو کپی کن بد چیزایی که نوشتمو پاک کن یدونه کلمه رو پاک نکن بو خودت هرچی میخوای بنویس و بد ...

اوکیه 

من راه حل اصلیشو میخوام نداره ؟😂💔

خداوند شما را از شر کسانی که وانمود میکنند نیت خیر دارند، اما در خفا برای سقوطتان دعا میکنند محافظت کند.