خودم تازه چایی خوردم نشستم که فیلم خورشید و ماه شرو شه
دارم به این فکر میکنم ینی میشه سه شنبه بریم یا نه
خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا وبابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻❤️👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁
ییاعتی میشه رسبدم خونه ولو شدم میخام برم دوش بگیرم و ب کارام برسم ولی خییییلی هلاکم
کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا وبابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻❤️👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁