2821
2789
عنوان

در چه حالین

317 بازدید | 41 پست

خودم تازه چایی خوردم نشستم که فیلم خورشید و ماه شرو شه 

دارم به این فکر میکنم ینی میشه سه شنبه بریم یا نه

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

ییاعتی میشه رسبدم خونه ولو شدم میخام برم دوش بگیرم و ب کارام برسم  ولی خییییلی هلاکم 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا چند روزه با سر درد دست پنجه نرم میکنم واینکه جغد شدم خواب ندارم چند روزه مغزم داره هنگ میکنه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

چاه دشویی بالا اومده تازه بیدار شدم نمیدونم چه غلطی کنم . منتظرم لوله باز کن بخرن بیارن . کلیه هام در خطره

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

دراز کشیدم و منتظرم دردم تموم شه پاشم برم شام درس کنم

یه زمانی عاشق این فیلم خورشید و ماه بودم

الان اسمش میاد منزجر میشم

عااالینجاب مرا مجازات کنید پوووف

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

چاه دشویی بالا اومده تازه بیدار شدم نمیدونم چه غلطی کنم . منتظرم لوله باز کن بخرن بیارن . کلیه هام د ...

برو حموم ...

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

شبکه چندچه ساعتی

۷ نیم شبکه تماشا

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز