2777
2789

هی منم همینطور کل روز افتادم یجا 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیییلی سخته 😭 اصلا نمیتونم از جام تکون بخورن

وای ارههه

با هم برین دکتر البته یکی برسونتتون... 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
خیلی ویروسش بده منم گرفتم دوبار رفتم دکتر هنوز خوب نشدم گوشام گرفته بو نمیفهمم سرفه تب سردرد استخون ...

این چی بود بخدا ،، پریشب موقع خواب در بالکن باز گذاشته بود شوهرم من از همونجا گرفتم 

غیبت نکنم

اونو قبلا حالم خوب بود بردم حالا خودم گزفتم ،انقدر گلو درد میکنه حس میکنم الانه که خفه شم

عزیزم ایشالا ک ژودتر خوب شین