marzieh_gh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 143 عنوان حرف دل 78 بازدید | 14 پست خانما حوصله ام سر رفته بیایید درد دل کنیم مشاوره بدیم!مشاوره خوبیم!!!! 1403/06/17 | 18:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nenuphardeau عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 2948 سلام. میشه من اول نوبت بگیرم ، شوخی میکنمراستش من خیلی بی حوصله و کلافه شدم، شرایطکار کردن تو بیرون رو ندارم،میخوام برم کلاس ثبت نام کنم که چند نفر ببینم ، یکم سرگرم بشم، بنظرتون مسخره نیست ادم برای بی حوصله بودن بره کلاس زبان؟
marzieh_gh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 143 سلام. میشه من اول نوبت بگیرم ، شوخی میکنمراستش من خیلی بی حوصله و کلافه شدم، شرایطکار کردن تو بیرون ... نه اتفاقا خیلی هم خوبه شاید علاقه پیدا کردی....تازه میتونی بعد تموم شدن زبانت اگه علاقه داشتی متن بگیری ترجمه کنی داخل خونه پول بگیری خیلی راحت
nenuphardeau عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 2948 نه اتفاقا خیلی هم خوبه شاید علاقه پیدا کردی....تازه میتونی بعد تموم شدن زبانت اگه علاقه داشتی متن بگ ... مرسی از راهنماییتون
مسافر_دو_روزه_دنیا عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 970 سلام. میشه من اول نوبت بگیرم ، شوخی میکنمراستش من خیلی بی حوصله و کلافه شدم، شرایطکار کردن تو بیرون ... اتفاقا کار خوبی میکنیبه کلاس خیاطی هم فکر کن حالا انلاین باشه یا حضوری من هیچم کوبیده شده در هم آمیخته مثل خرابه ای در جای ساکت و دور افتاده بدون اینکه بقیه متوجه حضورت باشن...
marzieh_gh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 143 مرسی از راهنماییتون ❤️خواهش میکنم عزیزم موفق باشی
nenuphardeau عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 2948 اتفاقا کار خوبی میکنیبه کلاس خیاطی هم فکر کن حالا انلاین باشه یا حضوری مرسی عزیزم.حتما
مسافر_دو_روزه_دنیا عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 970 بنظرتون کار درستیه که بخاطر کنکور طلایی که برا جهیزیه کنار گذاشتم بفروشم؟! من هیچم کوبیده شده در هم آمیخته مثل خرابه ای در جای ساکت و دور افتاده بدون اینکه بقیه متوجه حضورت باشن...
marzieh_gh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 143 بنظرتون کار درستیه که بخاطر کنکور طلایی که برا جهیزیه کنار گذاشتم بفروشم؟! اگ رشته ای ک میخای قبول بشی ارزششو داره اینده داره اره...و صد البته اگ بدونی خودت پشتکارشو داری و میتونی چند برابر پول اون طلارو بعد تموم کردن درست دربیاری!
مسافر_دو_روزه_دنیا عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 970 اگ رشته ای ک میخای قبول بشی ارزششو داره اینده داره اره...و صد البته اگ بدونی خودت پشتکارشو داری و می ... راجب پشتکار نمی دونم ولی بقیه چیزا اره حقیقتا اگه خدا نخواد بعید بدونم قبول شمولی تصمیم دارم شروع کنم هر روز به میگم .... من هیچم کوبیده شده در هم آمیخته مثل خرابه ای در جای ساکت و دور افتاده بدون اینکه بقیه متوجه حضورت باشن...
marzieh_gh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 143 راجب پشتکار نمی دونم ولی بقیه چیزا اره حقیقتا اگه خدا نخواد بعید بدونم قبول شمولی تصمیم دارم شروع کن ... چقده طلات؟
مسافر_دو_روزه_دنیا عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 970 چقده طلات؟ از قیمتش خبر ندارم گوشوارس من هیچم کوبیده شده در هم آمیخته مثل خرابه ای در جای ساکت و دور افتاده بدون اینکه بقیه متوجه حضورت باشن...
marzieh_gh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 143 از قیمتش خبر ندارم گوشوارس چه رشته ای میخای قبول بشی؟
marzieh_gh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 143 ان شاء الله تجربی فرهنگیان عالیه ارزششو داره اگ بخونی...و اصلا اصلا کوتاهی نکنی و با برنامه ریزی جلو بری