2777
2789
عنوان

غیرت بازی چسکی

90 بازدید | 10 پست

داییم هنوزم از سر غیرت بازی سر خاله هام برنداشته 

خواستگار میومد اجازه نمی داد همدیگه رو ببینن 

و باعث شد خالم چهل سالش بشه و مجرد باشه هیچ پشتوان مالی هم نداشته باشه چون پدر بزرگم هرچی داشته و نداشته داده به همین دایی هام 

برای عروسا خونه ماشین طلا مغازه بهترین عروسی گرفت 

اون وقت خاله و مامانم هیچی پدر بزرگم بهشون نداد حتی یه لقمه نون بهشون نمی ده 

حالا داییم هربار که خالم از شهر دیگه که داخل یه دفتری کار می کنه میاد 

مخ مادربزرگم می زنه که اجازه نده بره شهر دیگه زندگی کنه (تو شهر خودمون کار نیست)

مادر بزرگ من حتی یه بار نشده بگه پول خوابگاهت من بدم پول داری یه کیک برای خودت بخری؟ 

از اون ور هر دوماه یه بار گوسفند می کشه یخچال عروساش پر می کنه!!

گردو بادام کشک کره محلی می خره می بره برای عروسا

اون وقت تو مریضیش دست به دامن خاله هامه

یکی نیست به داییم بگه تو زورت می رسه به زن خودت بگو بد لباس نپوشه ( بلوز شلوار تنگ می پوشه )چیکار به خواهرت داری که با سن چهل سال هنوز ابروهاش برنداشته از حرف مردم 

یه بار جواب داییم دادم مادرم دعوام کرده 

خاله هامم زبون ندارن جلوی این ظلمی که مادر پدرشون کردن وایستن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو بزن تو دهنشون

مادر بزرگم باید می زد تو دهنشون که عقل نداره 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

مقصر همون خاله ای هست که داره مستقل زندگی میکنه ولی هنوز از زیر بار ظلم نیومده بیرون . قشنگ بره به خودش برسه هرکی حرف مفت زد بشوره بذاره کنار . موقع مریضی هم پاشو نذاره بگه اگر بچه ات بودم میومدم ولی وقتی حسابم از پسرهات جداست نمیام 

اخیییی دلم سوخت براش بنده خدا 😤😤😤

خیلی تفکر عهد بوقی دارن در عوض عروسا خوب براشون جبران می کنن 

زن داییم شب عروسیش با اکثر  مردای غریبه  عکس گرفت و میونشون رقصید 

اون وقت زورشون فقط به  خالم می رسه

تو ک داری درس میگم؟😑

والا مادر من بدتر از مادر بزرگمه 

یه بار جواب داییم دادم مادرم کلی نفرین کرد 

من فقط خاله ام رو راهنمایی می کنم که بچسبه به کارش حتی پاره وقت زندگیش از این جا به بعد خودش به دست بگیره

خیلی تفکر عهد بوقی دارن در عوض عروسا خوب براشون جبران می کنن زن داییم شب عروسیش با اکثر مردای غریبه ...

ب خالت بگو کوتاه نیا مگ بچه ای ک کس دیگه ای باید برات تصمیم بگیره دیگ بسه هر چقد بهت بدی کردن سخت گرفتن روشون وایسا یا رفتی سر کارت دیگ برنگزد 

ب خالت بگو کوتاه نیا مگ بچه ای ک کس دیگه ای باید برات تصمیم بگیره دیگ بسه هر چقد بهت بدی کردن سخت گر ...

جگرم براش کبابه 

وقتی دیروز رسوندمش ایستگاه بره محل خودش 

این حتی یه غذای درست درمون خیلی وقته نخورده !!

مادربزرگم حتی نگفت پول کرایه داری یا نه 

والا مادر من بدتر از مادر بزرگمه یه بار جواب داییم دادم مادرم کلی نفرین کرد من فقط خاله ام رو راهنما ...

وای خدایا میخای هم باهاشون حرف بزنی میگن تو کار ما بزرگ‌ترا دخالت نکن

بابا من فقط میتونم بگم از دست اینا فرار کن تا بقول خودت غیرت بازی چسکی داییت تورو مث خالت نکنه

ENFP..TVGIRL💞🦋