2777
2789
عنوان

چقد تنهایی بده

174 بازدید | 17 پست

خونواده خودم چون حوصله بچه ندارن با من رفت و امد نمیکنن

خونواده همسرم چون مادرشوهرم از اول منو نمیخاست همه رو علیه من پر کرد اونا هم بی دلیل بامن رفت و امد نمیکنن 

کلا سه تا رفیق دارم که یکیشون درگیره همیشه یکیشون سرکاره یکیشونم بچه کوچیک داره 

شوهرمم سرکاره صب تا شب

منم یکسره با بچم خونه تنهام  

دلم میخاس یکی بود باهاش میرفتم خرید و بیرون و...

حتی کسی رو ندارم که بهش زنگ بزنم فقط در طی روز دوبار به شوهرم زنگ میزنم 

تنهایی مخصوص خداس

خدا لعنت کنه مادرشوهرمو الکی همه رو با من دشمن کرد و من تنها موندم انقد از من بد گفته بود به محض اینکه عقد کردیم همه با من جنگ داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه کوچیک دارم شهرغریبم چرا اینوحسوندارم خب خداروشکربچه ک داری وقتتو بابچه ات پرکن بخدامن وقت کم میارم اینقددرگیرشونم میبرمش پارک میبرم شهربازی نقاشی باهم میکشیم بازی می‌کنیم غذا درست میکنیم دخترم ۴سالشه کوچیکمم ۲سالش

باز تو شوهرت هستما سینگلا چی بگیم؟

شوهرم شب میاد شام میخوره میخوابه باز صب میره من بکی رو میخام که در طی روز بهش زنگ بزنم بیاد خونم بریم بیرون خرید درگیر باشم کلا 

منم بچه کوچیک دارم شهرغریبم چرا اینوحسوندارم خب خداروشکربچه ک داری وقتتو بابچه ات پرکن بخدامن وقت کم ...

چجوری دوتا بچه رو میبری پارک و بیرون اگه اون ۴ ساله ت توی خیابون دسشویی بگیره چکار میکنی تنهایی

میتونی جاهایی مثل فرهنگسراها کلاس بری ، برای بچه ها هم کلاس دارن. 

میتونی همزمان با بچه تون کلاس بردارید که بچه تنها نمونه. 

یا مثلا گاهی عصرها با همسرت بیرون برید ،

شام درست کنید ببرید پارک یا هر تفریح دیگه که امکانش براتون وجود داره. 

چجوری دوتا بچه رو میبری پارک و بیرون اگه اون ۴ ساله ت توی خیابون دسشویی بگیره چکار میکنی تنهایی

باورکن بارها اتفاق افتاده میگم مامان جون خودتو نگه دار سرشو گرم میکنم تاسرویس گیربیارم اگرم نشد یه جای خلوت پیدامیکنم براش حالادخترکوچیکم مشکل داره ۲ساله میگیرمش بغلم

باورکن بارها اتفاق افتاده میگم مامان جون خودتو نگه دار سرشو گرم میکنم تاسرویس گیربیارم اگرم نشد یه ج ...

من دیسک کمر دارم سختمه تنهایی بچه رو ببرم بیرون 

شوهرم شب میاد شام میخوره میخوابه باز صب میره من بکی رو میخام که در طی روز بهش زنگ بزنم بیاد خونم بری ...

اینکه آدمی پیدا بشه که گاهی باهاش وقت بگذرونی ولی بهت آسیب نزنه و تو زندگیت مشکلی ایجاد نکنه ، کار سختیه. 

گاهی به مادرت یا خانواده خودت زنگ بزن.

برای آخر هفته ها برنامه تفریحی بذارید با همسرت. 

و هر مورد دیگه که میتونی انجام بدی ... 

ماوقتای ک بیرون نمیریم بادخترم آهنگ میزاریم میرقصیم پازل بازی می‌کنیم دالی بازی قایم باشک کاردستی درستومیکنیم باهم میریم حموم آب بازی می‌کنیم درکنارش بادخترکوچیکم کلی ورزش کاردرمانی می‌کنیم خیلی حال میده حالا توم امتحان کن