2777
2789
عنوان

زن عمووو

147 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۱۷ سالمه

روز پنجشنبه با فامیل مادریم رفته بودیم بیرون ی مسافرت ی روزه بعد خانواده عمو بابامم اومدن(عمو محمد)

برای شام قرار شد عمو محمد همه مهمان کنه جوجه بدن

منم حوصلم سر رفته بود گفتم برای خرید مرغ و... باهاتون میام

من و بابام و پسر عمو و دختر عمو بابام رفتیم خرید

بعد اونجا مرغ ها که خریدیم بریدم خونه یکی از آشناها که مرغ ها رو بشوریم

از اونجایی که خونه روستایی طور بود من فلش گوشیم روشن کردم و پسر عمو و دختر عموم مرغ ها میشستن

وقتی که برگشتیم کنار رودخونه پیش بقیه

زن عمو بابام گفت عه تو هم رفته بودی گفتم آره گفت حالا رفتی کمکم دادی؟😄

بلافاصله دختر عمو گفت منو x(داداشش) مرغا شستیم👀

منم اون لحظه هنگ کردم و ناراحت شدم از رفتارش

من تو خونمون بخاطر کنکور و غیره کلا کار نمیکنم حتی غذا پختن هم انجام نمیدم فکر کنم اینا هم میدونن

ولی این حرفش که با تمسخر و... بود ناراحتم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 خدایا ....چی شده که ناراحت شدی

چون اصلا خوشم نمیاد کسی اینطوری بخواد درموردم صحبت کنه که کاری انجام نمیدم یا تنبل و...

ی چیز دیگ هم که ناراحتم کرده مامان جون خودم همش وقتی یکاری انجام میدم جلو اینا میگه واییییییییی چه عجب تو کمک دادی و فلان

چون اصلا خوشم نمیاد کسی اینطوری بخواد درموردم صحبت کنه که کاری انجام نمیدم یا تنبل و...ی چیز دیگ هم ...

خب تقصیر مادرته اول ..بعدشم شما که اینقدر ناراحت میشی ،جواب بده ...بگو دوست ندارم کار کنم 

چون اصلا خوشم نمیاد کسی اینطوری بخواد درموردم صحبت کنه که کاری انجام نمیدم یا تنبل و...ی چیز دیگ هم ...

ببین چه بخوایم چه نخوایم نمیدونم دهه چندی هستی خودم هشتادیم مدرای ما عادت کردن که دختراشون تو خونه کار کنه کمک کنه تو نسل ما این کمکه کمتر شده وقتی کاری انجام میدیم در اصل دارن تلنگر میزنن بهمون😂ولی خب کیه که گوش بده😂

نلایک
اینکه تو خونتون کار نمیکنید دلیل نمیشه بیرونم کار نکنید بعد اینکه به خنده بگیر همه چیو 😂مثلا میگفتی ...

اون لحظه اصلا ماتم برده بود

الان ذهنمو بهم ریخته بود تمرکز نداشتم گفتم بیام بگم خالی بشم🤦🏻‍♀️😂