2777
2789
عنوان

وزن دختر دو ساله عکس

116 بازدید | 12 پست

بچه ها دخترم موقع تولد ۳ کیلو بود 

تا ۱۸ ماهگیش هر موقع میبردمش بهداشت اضافه وزن داشت

از ۲۰ ماهگی ک از شیر گرفتمش خیلی لاغر شده

همع هم بهم میگن

الان فک نکنم ۱۲ کیلو باشه

خیلی غصه شو میخورم غذاشم بد نیس میخوره ولی باید با ی چیزی سرشو گرم کنم 

بچه های شما ۲ سالگی چن کیلو بودن

الان ی عکس قبل و الانشو میزارم میبنین چقد فرق کرده  هنوزم برا دو سالگیش بهداشت نبردمش چون اومدم شهرستان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکساشو نگا کن

دیدم اوکیه عزیزم‌نگران نباش. بچه ها هی که بزرگتر میشن چون از شیر میگیری و فعالیت بیشتر میکنن و قد میکشن لاغر به نظر میرسن

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

عزیزم خواهرزاده منم از شیر گرفتنش لاغر شده حدود ۱۱ کیلوعهلازم نیس انقد ب خودت استرس بدی رو نمودار چک ...

نمیدونم بهداشت نبردمش ولی خیلی براش غصه خوردم

مخصوصا وقتی برادرزادمو دیدم همیشه از دخترم لاغر تر بود اینبار ک دیدمش اون خیلی تپل شده و دخترم لاغر 

دیدم اوکیه عزیزم‌نگران نباش. بچه ها هی که بزرگتر میشن چون از شیر میگیری و فعالیت بیشتر میکنن و قد می ...

مادر شوهرم اون روز زنگ زده مواظبش هستی ک از این لاغر تر نشه هی تو مخی میان برام 

مادر شوهرم اون روز زنگ زده مواظبش هستی ک از این لاغر تر نشه هی تو مخی میان برام

به همه میگن .شایدم منظور دار نباشه ها .ولی میگن منم ی مدت خیلی ناراحت میشدم ولی الان کمتر .مادر خودمم مدام میگف .بچم به شدت بد غذابوده از اول و الان همش میگن چون تو بهش ندادی عادت نکرده و از این حرفا .بخدا ی مدت افسردگی گرفته بودم و همش فک میکردم مادر بی لیاقتی هستم .بعد دیدم  من در حد توانم برا بچم کار میکنم اندامش ظریفه و این ژنتیکیه.چرا باید حرف بقیه غصه دارم کنه .اگرم بچه چاق باشخ میگن چه خبره انقد میدی بخوره .نمیتونه راه بره دوروز دیگه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰