2777
2789
عنوان

خیانت پدر

232 بازدید | 24 پست

سلام دوستان میشه راهنماییم کنین لطفا من تقریبا ده‌روز پیش گوشی بابام رو گرفتم کار داشتم باهاش بعد یه پیام اومد از طرف یه خانم پیاماش رو نگاه کردم فهمیدم که بابام با یه خانمی ارتباط داره من فقط در حد چتش رو فهمیدم نمیدونم حالا حضوری هم همو میبینن یا خیر 

من از اون موقع خیلی حالم بده عذاب وجدان دارم چون مامانم خبر نداره نمیدونم بهش بگم یا نه 

میشه راهنمایی کنین؟🤕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگو 

خودت مطمئن شو وبعدبایه شماره ناشناس به اون خانم پیام بده وبترسونش  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
میشه بگین چرا ؟آخه الان خیلی عذاب وجدان دارم

چون داغون میشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
میشه بگین چرا ؟آخه الان خیلی عذاب وجدان دارم

ببینید ممکن هست حدس شما اشتباه باشه

ممکن هست درست هم باشه

اما اگه پدرتون ازین کار دست بکشه و واقعا انجام نده

دیگه نمیتونید ذهن مادرتون رو درست کنید

و با گفتنتون یه عمر اضطراب و شک و غم به مادرتون میدید

شاید بتونید خودتون با یک بیان مناسب و به موقع به پرتون با کنایه مطلب رو برسونید

نه خب بقیه پیاماش رو خوندم فهمیدم

مگه چی گفته بود سلام خوبی ببین بدون مامانت صدرصد گوشی باباتو چک میکنه پس ول کن زندگی ما به پدر مادر ربط نداره زندگی اونا هم به ما ربط نداره بیخیال شو مامانت خودش میدونه کیه