2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهم بخونیم؟

کاش یه گروهی چیزی بود گزارشکار میدادیم دوس ندارم بزارم پسرای نی نی سایت عضو میشن 

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

ببخشین من خرداد یسری درسارو ترمیم زدم معدلمو از کجا ببینم ک چقد اومده بالا؟

معدل نداشت تو سایتا هس معدل بگیر

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

کاش یه گروهی چیزی بود گزارشکار میدادیم دوس ندارم بزارم پسرای نی نی سایت عضو میشن

منو ک فکر کنم بشناسی دخترم :/

خواستی ویس ام بدیم

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

منو ک فکر کنم بشناسی دخترم :/خواستی ویس ام بدیم

میخوام لینک بفرستم نمیاد

میخوام لینک بفرستم نمیاد

اعع من میشناسم تو رو با اکانت قبلیم چند بار باهم حرف زدیم 

فکراتو کردی؟ انتخاب رشته نمیکنی؟

خوب فکراتو کنا فرصت ترمیم مجدد نمیدن بهت 

اگرم بدن یازدهم رو داری دوازدهمم داری کارت سخت میشه پرستاری نمیخوای بری؟

راستش منم راضی نیستم از رتبم ولی همش میترسم بمونم پشت اصلا دلمم نمیره به انتخاب رشتع 

کاش یکم صحبت کنی که چطور مصمم شدی که بمونی 

خیلی سردرگمم

اعع من میشناسم تو رو با اکانت قبلیم چند بار باهم حرف زدیم فکراتو کردی؟ انتخاب رشته نمیکنی؟خوب فکراتو ...

تراز معدل دوازدهمم ۹۱۰۰  اگه ندن که هیچی اگه بدنم فقط چندتارو ترمیم میکنم نه همه رو ...خودمم دودلم هنوز تصمیممو نگرفتم شایدم رفتم پیرا تا بیستم معلوم میشه

اعع من میشناسم تو رو با اکانت قبلیم چند بار باهم حرف زدیم فکراتو کردی؟ انتخاب رشته نمیکنی؟خوب فکراتو ...

تراز معدل دوازدهمم ۹۱۰۰  اگه ندن که هیچی اگه بدنم فقط چندتارو ترمیم میکنم نه همه رو ...خودمم دودلم هنوز تصمیممو نگرفتم شایدم رفتم پیرا تا بیستم معلوم میشه

تراز معدل دوازدهمم ۹۱۰۰ اگه ندن که هیچی اگه بدنم فقط چندتارو ترمیم میکنم نه همه رو ...خودمم دودلم ه ...

میفهمم چی میگی 

منم خیلی دودلم و واقعا از ی طرف حس میکنم دیگه توان تکرار اونهمه استرس و فشار روانی رو ندارم 

و از ی طرف میگم اگه برم تا اخر میمونه رو دلم و باید ی رشتع ایی که دوس ندارم رو بخونم 

واقعا سختمه