2777
2789
عنوان

زندگی من💚🌱

466 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من چندساله درگیر خودارضایی هستم و واقعا خیلی اذیت شدم و خیلی از موقعیت های زندگیم رو بخاطرش ازدست دادم و کلا روحیم رو نابود کرده و از لحاظ جسمانی هم احساس ضعف میکنم و خیلی مشکل دیگه...

میخوام ترک کنم و نماز بخونم و کلا زندگیم رو تغییر بدم ، حالا مثلا از فواید خودارضایی اینا حرف میزنن ولی بعنوان کسی که چندساله نتوتستم این عادت رو ترک کنم تابه حال چیز مفیدی از این کار ندیدم برعکس ضررهایی بهم زد که قابل جبران نیستند 😔

من یکسال پیش با یه پسری به خاطر رفع نیاز جنسیم وارد رابطه شدم البته کاملا به صورت چت بود و هیچ وقت حضوری ندیدم امروز صبح کلا این پسرو بلاک کردم چون واقعا منو وسوسه میکرد 😔 میدونم نباید کسی رو به خاطر میل جنسیم اینجوری وابسته خودم میکردم ولی واقعا برای هم خوب نبود بیشتر از حس خوب به هم آسیب میزدیم ، من مجبور بودم ترک کنم امیدوارم منو هم خدا و هم اون پسر ببخشه 😔

الانم میخوام از الان شروع کنم به نماز خوندن و ترک کردن این عادت بد و هرروز اینجا تاپیک میزنم از حس و حالم میگم ،خودم تنهایی شاید بیش از صدبار تلاش کردم ترک کنم ولی نتونستم ولی انشاالله اینبار بتونم ترک کنم 

لطفا برام دعا کنید 💚

1403/6/17 شنبه

ساعت 15:05

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین دختر جان ترک خود ارضایی کار سختیه و درسته زیادیش آسیب میزنه اینکه میخای نماز بخونی و از گناه دوری کنی خیلی خوبه و کمک کنندست اینکه با دوست پسرت کات کردی اینم کمک کنندست که کمتر سمت گناه بری ولی اینو بگم که تو تنها کسی نیستی که خودارضایی میکنه اینکه یهو بخای ترکش کنی سخته سعی کن فقط وقتی واقعا احساس نیاز داشتی انجام بدی اونم بدون دخالت کسی یا چیزی وعمدن یا بزور خودتو تحریک نکن.

دقیقا چه چیزایی رو با خودارضایی از دست دادی؟

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

دقیقا چه چیزایی رو با خودارضایی از دست دادی؟

خیلی چیزا 

تمرکز رو درسام رو ازدست دادم و کم کم افسرده شدم و گوشه گیر شدم 

نتونستم تحصیلاتم رو اونطور که میخوام ادامه بدم

فکرهای جنسی اذیتم میکرد و کم کم احساس کردم خواسته های جنسی عجیب غریب پیدا کردم

از لحاظ جسمی ضعیف شدم و کلا احساس خستگی و بی حالی میکردم 

فرم بدنم به هم خورد 

اعتمادبنفسم کاهش پیدا کرد چون حس خوب نسبت به خودم نداشتم 

و...

خیلی چیزا تمرکز رو درسام رو ازدست دادم و کم کم افسرده شدم و گوشه گیر شدم نتونستم تحصیلاتم رو اونطور ...

ولی از لحاظ پزشکی ثابت شده که روحی و جسمی تاثیر منفی نداره

شاید بخاطر چیزایی که شنیدی یا اعتقادادت این حس رو گرفتی 

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

ولی از لحاظ پزشکی ثابت شده که روحی و جسمی تاثیر منفی ندارهشاید بخاطر چیزایی که شنیدی یا اعتقادادت ای ...

من زیاد تحقیق کردم و از لحاظ علمی هم میدونم پزشکا چی میگن ولی وقتی یه کاری روی من تاثیر بد داره مهم نیست هزارنفر اونو تایید کنن 

مثل یه دارو میمونه شاید برای هزارنفر اون دارو جواب بده و رو یه نفر جواب نده 

من چندسال انجام دادم روزبه روز بدتر شدم و الان مطمعنم که اگه ترکش کنم حالم بهتر میشه 

من زیاد تحقیق کردم و از لحاظ علمی هم میدونم پزشکا چی میگن ولی وقتی یه کاری روی من تاثیر بد داره مهم ...

گفتم که بخاطر چیزای بدی هست که شنیدی و بهت تلقین شده

گفتم که بخاطر چیزای بدی هست که شنیدی و بهت تلقین شده

نخیر اینجور فکر نمیکنم چون آدم با اعتقادی هم زیاد نیستم 

ببخشید اینو میگم ولی حس های جدید که پیدا کردم یکیش اینکه با بدن زن ها تحریک میشدم در حالی که قبلا اینجور نبود 

حالا با خودتون فکر کنید من تلقین میکنم برام مهم نیست وقتی خودم میدونم چه بلایی سرم اومده و چه دیدگاه بدی نسبت به بقیه پیدا کردم