hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 125 عنوان بیبی چک 165 بازدید | 13 پست سلام مامانا امروز ۱۸روزه از آمپولhcg گذشته.. همین الان بیبی زدم به نظر شما مثبته؟ فردا موعدمه به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰 1403/06/17 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیرفؤاد عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2573 کو السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
gooljoon عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 انشالله عزیزم عکسشو بزارمنم منتظرم پریود شم که برم آمپول بزنم بعدش ولی هنو نشدم بی بی چکم هم انگاری هاله داره نمیدونم چ کنم سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 125 به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
gooljoon عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 مثبته سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
هانا56 عضویت: 1395/03/03 تعداد پست: 7996 مبارکت باشه ♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 125 😍😍😍😍بله مبارکه باورم نمیشه واقعا مثبته😭؟ چون هاله افتاده تاثیر آمپول نیس؟ به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
مامان،مهدیار2 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 9887 باورم نمیشه واقعا مثبته😭؟ چون هاله افتاده تاثیر آمپول نیس؟ نه اثر آمپول نهایت ۱۴ روز این مثبته برو آزمایش بده مبارکه 😍
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 125 انشالله عزیزم عکسشو بزارمنم منتظرم پریود شم که برم آمپول بزنم بعدش ولی هنو نشدم بی بی چکم هم انگاری ... ان شالله باردار باشی و نیاز ب دارو هم نباشه به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 125 مبارکت باشه سلامت باشی عزیزم 😉 به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
gooljoon عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 ان شالله باردار باشی و نیاز ب دارو هم نباشه ممنون عزیزشماهم انشالله سالم وسلامت بغلش بگیرید سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
امیرفؤاد عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2573 مبارکه 😍😍 السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست