2777
2789
عنوان

خیانت خانوادگی

232 بازدید | 8 پست

یکم با خنده و تیکه باشوهرم حرف زدم 

خیلی حالم بده که نمیتونم باکسی خزف بزنم

قکر میکردم سیگار بکشم اروم میشم

کشیدم ولی اصن ارومتر نشدم

اگر بچه نداشتم قطعا خودکشی میکردم

خیلی خستم

شوهرم بمن خیانت میکنه

مامانم ب بابام

واقعا خستم…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ هنوز به شوهرت نگفتی...نگو....البته اگ میخوای ب زندگی باهاش ادامه بدی

نمیگم هیچوقت این دردیه که باید تااخر عمرم به دوش بکشم و نمیدونم اخرش چی میشه ولی میدونم مامانم لو میره

و خیلی غمیگنم که با اینهمه عشقی که به شوهرم دادم اینطوری میکنه

خیانت الان زیاد شده خیلی دیگه امیدی نیس

چه دنیای کثیفی.چه ادمایی…خیلی خستم از بچگی به خودکشی فکر میکردم هیلی کوچیک بودم و الانم فکر میکنم و برای بچم دارم ادامه میدم بغض خفم داره میکنه محکومم به سکوت به غم

نمیگم هیچوقت این دردیه که باید تااخر عمرم به دوش بکشم و نمیدونم اخرش چی میشه ولی میدونم مامانم لو می ...

حق داری عزیزم..فقط اگ میتونی با محبت و اینچیزا خیلی چیزا ازش بگیر...مثل ماشین...خونه...حق طلاق حق حضانت شاید ی روزی بدردت خورد

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
حق داری عزیزم..فقط اگ میتونی با محبت و اینچیزا خیلی چیزا ازش بگیر...مثل ماشین...خونه...حق طلاق حق حض ...

هرچی داریم ب نام منه،ما باعشق ازدواج کردیم دوس نداشتم جداشم ازش بهشم گفتم بیاجداشیم مهریم بده گفت باش بزار طلب هم دارم از هانوادم الکی طلاق سوری بگیریم خانوادم پولمون بدن ولی باید برگردی باز پیشم گفتم باش گفت برنمیگردی گفتم خب بزار من برم برو یکی دیگه بگیر لاس زدن با بقیه چ فایده تا کی میخای لاس بزنی گف من نمیخام از دستت بدم گفتم بلخره ماباید از هم جداشیم چ زود چ دیر…

هرچی داریم ب نام منه،ما باعشق ازدواج کردیم دوس نداشتم جداشم ازش بهشم گفتم بیاجداشیم مهریم بده گفت با ...

😔

ان‌شاالله خدا به راه راست هدایتش کنه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔