2777
2789
عنوان

تنهایی

94 بازدید | 15 پست

کیا خیلی تنهان؟خیلی غصه میخورم فقط خانوامو دارم .ازدواجم نکردم هنوز سنم بالا میره دیگه .خیلی استرس دارم هر روزمو با استرس شروع میکنم کارمم لا استرس میکنم حس میکنم بدنم از تو داره مبلرزه .یکی آرومم کنه😔دعا یا چله و ...هستش ک از این وضعیت بیرون بیام؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک اخر منو برو بخون شاید یکم حالت بهتر شه

خوندم عالی بود .

ولی من همیشه احساس میکنم خوب بودم همیشه تو‌همه چی کوتاه اومدم .ب همه محبت میکنم ولی هیشکی محبتامو نمیبینه هیچ بهمم ضربه میزنن دیگه از همه دوری میکنم .ب خاطر همین چیزا استرس دارم تو برخورد با دیگران .نمیتونم از استرس کارامم بکنم حتی

والا من فکر میکنم اگه آدم از صبح تا شب مشغول کار باشه و درامد خوبی داشته باشه اصلا این چیزا به ذهنش ...

من ندارم آن چنان.من باید چیکار کنم؟همه جا ناامنه هزار جا رفتم برای کار قصدشون سو استفاده بوده فقط.

والا من فکر میکنم اگه آدم از صبح تا شب مشغول کار باشه و درامد خوبی داشته باشه اصلا این چیزا به ذهنش ...

کاش منم پسر بودم غصه اینچیزارو نمیخوردم راحت کارمو میکردم