سلام دوستان من بهارم ۱۴ سالمه و اینکه یه ماه پیش بلوغم شروع شد ، و یه مشکلاتی برام پیص اومده که نمیدونم عادیه یا نه من از ۳ ماه پیش یا بیشتر توی دو تا سینم یه چیز های سفت احساس کردم که پهنن و داخل سینمن و اینکه تازگی ها تیر میکشن و درد میگیرن مثلا وقتی که میخوام پا شم درد میگیرن و نمیدونم چمه من این موصوع رو قبلا ۳ ماه پیش به مامانم گفتم و گفت مال بلوغه اما نمیدونم و اینکه وقتی سینم بزرگ تر میشه اونم بزرگتر میشه نمیدونم شاید سرطان دارم شایدم عادیه لطفااا کمکم کنیدد
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست