منه_قوی83 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 9511 عنوان گوشی a55 211 بازدید | 3 پست بخرم بچها؟خوبه یا چی؟کیفیت گوشی برام خیلی مهمه چون تاحالا گوشی خوب نداشتم ولی الان ۲۲ نومن دارم فک نکنم گوشی بهتر ازین بتونم بگیرم وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴 1403/06/17 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imlavashak عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2644 ابجیم داره خیلی راضیه از دوربین و اینا خوشگلم هست اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
مامان_هوشنگ_سابقم عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 984 ابجیم داره خیلی راضیه از دوربین و اینا خوشگلم هست سلام عزیزم میگم که گوشی a55 دوربین سلفیش اولتراواید داره؟ یعنی همونطور که برا دوربین عقب حالت هم حالت استاندارد داره هم اولتراواید، برا دوربین جلو هم همینه؟ اگه آنلاین شدی ممنون میشم جواب بدی سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
imlavashak عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2644 سلام عزیزم میگم که گوشی a55 دوربین سلفیش اولتراواید داره؟ یعنی همونطور که برا دوربین عقب حالت هم حا ... سلام عزیزم خوبی؟اره داره بازم ویدیو های بررسیش رو ببین ولی کیفیت دوربین عقبش عالیه اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌