2777
2789
عنوان

لیزر کنم یا خیر

144 بازدید | 21 پست

من تو ناحیه مقعد گوشت اضافه دارم اصطلاحا فکر می کنم هموروئید می گن.......نامزدم هنوز خواستگاری نیومده اما من خجالت می کشم با این شرایط ازدواج کنم....به خصوص این که همسر سابق ایشون خیلی اهل رسیدگی و جراحی زیبایی بودن....الان می خوام بدون این که ایشون بفهمه و تا هنوز خواستگاری نیومده برم برای لیزر اون گوشت اضافه اما نمی دونم نتیجه بخش هست یا خیر.....راستی گاهی اوقات درد می گیره و نیاز به استراحت یا شیاف دارم

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

تو با اون چیکار داری 

برو برا خودت درمان کن

ی جراحی سرپایی راحته 

مامان منم انجام داده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نانزدته ولی خاستگاری نیومده جریان جیه 

ا نظرم 

رفع کن سریعتر بهتره

خدایا تو مشکلاتم رو دونستی و حل نکردی اشکام و بدبختیام دیدی حل نکردی برای بنده هات بنویسم ک چی !😅

تو با اون چیکار داری برو برا خودت درمان کنی جراحی سرپایی راحته مامان منم انجام داده

من از جراحی می ترسم....می گن با لیزر هم می شه درسته؟

اره برو عملش کن برو پیش یه دکتر کار بلد به خاطر نامزدت نمیگم به خاطر سلامتی خودت میگم 

خواستگاری کرده ازت قبلا؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من از جراحی می ترسم....می گن با لیزر هم می شه درسته؟

اره مادر منم لیزر کرد دیگ ی کلینیک رفتیم تو میدون ونک تهران بود 

همون ویزیت کرد نیم ساعت بعدش تو اتاق بغل لیزر کرد

اصن مشکل خاصی نداش

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اره برو عملش کن برو پیش یه دکتر کار بلد به خاطر نامزدت نمیگم به خاطر سلامتی خودت میگم خواستگاری کرده ...

لیزر خوب نیست؟......نه منتظریم نتیجه استخدامی من مشخص بشه بعد بیاد وگرنه ایشون از همون‌اول دوست دارن زودتر بیان خواستگاری....من عقب انداختم چون خانواده ام کمی خساست دارن و من می خوام دستم تو جیب خودم باشه

اره مادر منم لیزر کرد دیگ ی کلینیک رفتیم تو میدون ونک تهران بود همون ویزیت کرد نیم ساعت بعدش تو اتاق ...

اگر آدرسش یادتون هست می گید؟.....الان چند وقته انجام دادن؟....نیاز به استراحت داره بعد از لیزر؟