من تو ناحیه مقعد گوشت اضافه دارم اصطلاحا فکر می کنم هموروئید می گن.......نامزدم هنوز خواستگاری نیومده اما من خجالت می کشم با این شرایط ازدواج کنم....به خصوص این که همسر سابق ایشون خیلی اهل رسیدگی و جراحی زیبایی بودن....الان می خوام بدون این که ایشون بفهمه و تا هنوز خواستگاری نیومده برم برای لیزر اون گوشت اضافه اما نمی دونم نتیجه بخش هست یا خیر.....راستی گاهی اوقات درد می گیره و نیاز به استراحت یا شیاف دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره برو عملش کن برو پیش یه دکتر کار بلد به خاطر نامزدت نمیگم به خاطر سلامتی خودت میگم
خواستگاری کرده ازت قبلا؟
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره برو عملش کن برو پیش یه دکتر کار بلد به خاطر نامزدت نمیگم به خاطر سلامتی خودت میگم خواستگاری کرده ...
لیزر خوب نیست؟......نه منتظریم نتیجه استخدامی من مشخص بشه بعد بیاد وگرنه ایشون از هموناول دوست دارن زودتر بیان خواستگاری....من عقب انداختم چون خانواده ام کمی خساست دارن و من می خوام دستم تو جیب خودم باشه