2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم عرق كاسنى و شاهتره را نصف نصف تو ليوان بريز بعد يه قاشق سكنجبين بريز هر روز ناشتا بخور تا ٢ ...

روی جوش هورمونی تاثیر داره؟

من راکوتان هم مصرف کردم حتی ولی چون هورمونیه تاثیری نداشته

نارگیلت بشم ساریتا شدن بلدی🙊
الهههی دلت همیشه شاد باشه منم جدیدا رفتم باشگاه و پیاده  روی و چای سبز برا منم دعا کن نی نی میخ ...

انشاالله خدابهت یه نی نی قشنگ بده ورزش خیلی خیلی خیلی خوبه ادامه بده حتما جواب میگیری شوهرت ازداده

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
انشاالله خدابهت یه نی نی قشنگ بده ورزش خیلی خیلی خیلی خوبه ادامه بده حتما جواب میگیری شوهرت ازداده

بله خدا روشکر مشکلی نداره خودمم عکس رنگی انداختم مشکلی نبود الحمدلله تنبلی دارم دکترم گفته لاغر کن حالا هر روز میرم باشگاه خیلللللللی نی نی دوس دارم.

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
بله خدا روشکر مشکلی نداره خودمم عکس رنگی انداختم مشکلی نبود الحمدلله تنبلی دارم دکترم گفته لاغر کن ح ...

خداروشکرپس انشالله زودباردارمیشی چندوقته اقذانی

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
خيلى ارزون از داروخونه اگه مزاجت ميكشه قطرش رو بخور چون كمى تلخه انا نتونستى قرصش رو بخور 

باید برم بگیرم

کاش تاثیر داشته باشه دارم دیوونه میشم هم جوش هورمونی هم دو ماه تاخیر تو پریودی اه

نارگیلت بشم ساریتا شدن بلدی🙊
روی جوش هورمونی تاثیر داره؟ من راکوتان هم مصرف کردم حتی ولی چون هورمونیه تاثیری نداشته

بخور ضررى نداره سردى هستش واسه جوش خوبه 

درضمن ميتونى قبل خواب عرق رازيانه هم بخورى چون هورونى هست عرق رازيانه خوبه برات