از دیشب پیام داده میگه تو باید میرفتی کارای کشاورزی مامانم رو میکردی این آقا هرجا میریم مامانش یا خواهرش یا داداشش و زنش رو میاره من مخالفت کردم دفعه آخر کلا سفر رو کنسل کرد یعنی من آدم نیستم اون وقت خودش برای خانواده منم کاری نکرده انتظاری هم ندارم
بعد الان برگشتم هروی این هشت سال تو دلم بود گفتم حتی اینم بگم داداشش بهم حرف بد زد منم جوابش رو دادم یک هفته کامل جا خوابش رو جدا کرد که چرا به داداشم جوابش رو دادی الان منم دیگه کلا هرچی تو دلم بود گفتم بعد برگشته میگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دیگه باید سربه زیر باشی جلوشون سعی کنی کنار بیای باهاشونوگرنه بچه هات اسیب میبیننفکر نکن مثلا جدا نش ...
آره میدونم ولی واقعا شرایط جدا شدن ندارم ولی آدمی هم نیستم سر به زیر به حرفش کنم من نمیرم کاری که دوست ندارم انجام نمیدم حالا ننه اش میخواد ناراحت بشه میخواد خودش ناراحت بشه به درک