2777
2789

از دیشب پیام داده میگه تو باید می‌رفتی کارای کشاورزی مامانم رو میکردی این آقا هرجا میریم مامانش یا خواهرش یا داداشش و زنش رو میاره من مخالفت کردم دفعه آخر کلا سفر رو کنسل کرد یعنی من آدم نیستم اون وقت خودش برای خانواده منم کاری نکرده انتظاری هم ندارم 

بعد الان برگشتم هروی این هشت سال تو دلم بود گفتم حتی اینم بگم داداشش بهم حرف بد زد منم جوابش رو دادم یک هفته کامل جا خوابش رو جدا کرد که چرا به داداشم جوابش رو دادی الان منم دیگه کلا هرچی تو دلم بود گفتم بعد برگشته میگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره مجادله رو با توجه به معناش به نیت آشتی بخون 

بهونه ای جور خواهد شد تا آشتی کنید 

مجربع با همون بار اول جواب میده 

اگه نداد دو سه روزی مداومت کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چ توقعی .شمالی هستی؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بهش گفتم صد سال هم بگذره من نمیرم حالا میخوای ناراحت باش

خودت هم میدونی شوهرت مثل نوزاد وابسته خانوادشه

یا باید جدا بشی

یا اگه شرایطشو نداری خودت تنها زیر نظر مشاوره باشی ک بدونی چطور درمانش کنی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خودت هم میدونی شوهرت مثل نوزاد وابسته خانوادشهیا باید جدا بشییا اگه شرایطشو نداری خودت تنها زیر نظر ...

شرایط جدا شدن ندارم مشاوره هم خودم رفتم ولی فایده نداشت به دردم نخورد راهکارهای جواب نداد 

شرایط جدا شدن ندارم مشاوره هم خودم رفتم ولی فایده نداشت به دردم نخورد راهکارهای جواب نداد

دیگه باید سربه زیر باشی جلوشون سعی کنی کنار بیای باهاشون

وگرنه بچه هات اسیب میبینن

فکر نکن مثلا جدا نشدی لطف کردی در حق بچه هات

همچنان دارین در حضور بچه ها با هم میجنگین بحث میکنید بچه متوجه اینا میشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دیگه باید سربه زیر باشی جلوشون سعی کنی کنار بیای باهاشونوگرنه بچه هات اسیب میبیننفکر نکن مثلا جدا نش ...

آره میدونم ولی واقعا شرایط جدا شدن ندارم ولی آدمی هم نیستم سر به زیر به حرفش کنم من نمیرم کاری که دوست ندارم انجام نمیدم حالا ننه اش میخواد ناراحت بشه میخواد خودش ناراحت بشه به درک 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز