2821
2789
عنوان

شب ادراری

168 بازدید | 12 پست

سلام دوستان تورخدا کمکم کنید دخترم شش سالشه 

از زمانی از پوشک گرفتمش شب ادراری داره 

هر شب جاشو خیس میکنه خیلی اذیتم همه میگن ارثی عادیه خوب میشه طب سنتی بردم فایدع نداشت کمرشو روغن سیاه دانه زدم فایده نداشت 

واقعا هم من خسته شدم هم خودش ناراحته کسی راه حلی داره ممنون میشم کمکم کنید مسافرت سه ساله نرفتم دکتر رفتم گفت پوشکش کن تو مسافرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر من هم شش سالشه هر شب خیس میکنه دیسک کمر گرفتم همیشه دارم پتو میشورم همش غلت میزنه همه جا رو نجس میکنه یه بنر میندازم زیر تشکش ولی بالشتا و پتو. وجای داداشش رو نجس میکنه منم هر کاری کردم نتیجه نگرفتم خواهرم میگه یه قرص هست بگیر بهش بده ولی میترسم عوارض داره

مسافرت مهمانی چی کار می کنی

مهمانی نمیرم اگر یه شب خونه پدر شوهرم بمونم شب تا صبح دو بار بغلش میکنم میبرم دسشویی یه شب یه جایی بودم نمیشد ببرمش دسشویی یه شلوار برداشتم گذاشتم بین پاهاش تا صبح دستم اونحا بود ببینم خیس میکنه اخرم دمدمای صبح خیس کرد ولی به پتو نرسید مسافرت هم رفتم یه پلاستیک داخل پارچه گذاشتم دورش رو دوختم تو ماشین یا اونجا پهن میکردم بازم نجسی همرامون بود خیس میشد خشک نمیشد ،اما برا پوشک شدن مقاومت میکنه و گریه میکنه وگرنه راحت تریم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز