2821
2789
عنوان

مچش رو گرفتم

568 بازدید | 17 پست

سلام دوستان با توجه به تاپیکهای قبلی،دیشب گوشیش رو چک کردم و دیدم بله اخرین پیامک توی مرداد بوده واتساپش چیزی ندیدم،و با یه شماره دیگهدهم چا کرده بود ک دختر بود و نمیدونم اصلا کی هست،مشکلم هیچ پیامکی ندارم ازشون و فقط تاریخ و ساعت زده نمیدونم چیکارکنم واقعا،خستم غمیگینم که حدسم درست بود😞من دیگ حتی با شوهرم ارضا نمیشم و فقط ادای ارضا شدن درمیارم خیلی ناراحتم😭من عاشقش بودم هیچی کم نذاشتم نمیدونم چرا اینطوری میکنه مادهیلی سختی کشیدیم واقعا دلیل کارش رو نمیفهمم😞همیشه بهونه میاره میگ تو خونت شلختست خب من بچه کوچیک دارم هرچی جمع میکنم با. همونطوریع یا گاهی الکی میگه تو بهم توجه نمیکنی درصورتیک دروغ میگه ختی معتاد شد من ترکش دادم همش مواظبش بودم واقعا برام سواله چرا؟؟حالا چطوری پیاماشون پیدا کنم و چیکارکنم

چون همسرتون خیلی چیزارو نمیخواد تو زندگی و احبار شما و مثلا کمک کردن شما باعث میشه فقط ادای خواستن دربیاره...

عزیزم شما انرژی تو صرف خودتو بچه کن اون ادم داره راه رفتنو برات باز میکنه فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای طلاق بگیری؟

اگر آره پیگیرش شو و بعدم ک مدرک پیدا کردی جداشو

اگر نه بیشتر از این پیگیر موضوع نباش چون خودت بیشتر اذیت میشی

سعی کن بیشتر بهش محبت کنی لباس خوب بپوشی تو خونه سر و وضع خودت و بچت مرتب باشه

قبل از سرکار اومدنش ی دستی ب سرو روی خونه بکش ک از در اومد مرتبی خونه رو ببینه دوباره بهم ریخته شد مهم نیست چون متوجه میشه ااینجوری که بچه شلخته میکنه خونه رو

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
میخوای طلاق بگیری؟اگر آره پیگیرش شو و بعدم ک مدرک پیدا کردی جداشو اگر نه بیشتر از این پیگیر موضوع نب ...

بابا من همه‌ کاری واسش میکنم حتی تو رابطه براش خیلی خوبم ولی واقعا نمیفهمم چرا؟نمیخام‌ولش کنم یه بچه دارم و کلی دشمن که از اول زندگی میخاستن ما جداشیم نمیخاستم اینطوزی شه😭

چون همسرتون خیلی چیزارو نمیخواد تو زندگی و احبار شما و مثلا کمک کردن شما باعث میشه فقط ادای خواستن د ...

😞من نمیخاستم حتی لحظهذای سختی بکشه

ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه

😞من نمیخاستم حتی لحظهذای سختی بکشهولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه

مطمئنی جاتون تو رابطه عوض نشده؟

زن نازه و درخواست کننده

مرد نیازه و تامین کننده

وقتی جاتون عوض بشه مرد میره دنبال کسی که نیازش ب تامین رو خرج اون زن کنه درواقع مردونگی کنه براش

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
😞من نمیخاستم حتی لحظهذای سختی بکشهولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه

متاسفانه شیوه ای که پیش گرفتین غلط بوده و دلیلش این نیست شما چیزی کم دارین اتفاقا زیادم دارین که حس کرده چه ادمی هست و رفته سراغ بقیه خانما...

شما الان هم پیگیر نشین چون قصدتون طلاق نیست ولی دیگه رها کنین متاسفانه خیانت خیلی چیزارو خراب میکنه تلاش به ساختنش شمارو اذیت میکنه فقط بعدم چیزی درست نمیشه چون دل ادم صاف نمیشه ...

دوست ندارم طلاق بگیرم چون بچه دارم که خیلی وابستس و کلی دشمن که از اول زندگیمون میخان ما جداشیم😞

خب پس بی خیال پیدا کردن پیامهاشون باش در عوض یه روز که رفتی بیرون اومدی خونه خیلی خیلی خودتو ناراحت نشون بده و بگو یه زنی از پشت صدام کرد و گفت تو زن فلانی هستی گفتم اره گف شوهرت با فلان دختر در ارتباطه بگو به زنه گفتم به تو ربطی نداره وبگو از تو دفاع کردم که شوهرم همچین کاری نمیکنه اما من خیلی بهم ریختم ما خیلی سختی کشیدیم بگو میدونم و مطمعنم دروغه حرفاش اینا میخان زندگی ما بهم بریزه اما تو هم مواظب باش عزیزم 

اینجوری اگه چیزی هم باشه خجالت میکشه ازت ، اما چت نشونش بدی میگه خوبکاری کردم نمیخای طلاق بگیر 

و دختره هم منتظره همینه تو جای خالی بدی بهش

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم