2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

243 بازدید | 12 پست

سلام خانمها من تک دختر مادرم هستم یه برادر دارم مریضه و منم به خاطر شرایط کاری همسرم از مادرم دور شدم و اومدیم راه دور شش ساعت با سهرمون فاصله هست مادرم خیلی هوامو داره وقتی میرم خونشون دارم برمیگردم کلی بهم مواد گوشتی و برنج بهم میده یه خواهرشوهر دارم مطلقه هست مادرشوهرم برمیگرده به مادرم میگه تو به دخترت وسیله میدی دختر من ناراحت میشه مادرم اومد بهم گفت من یادم میاد خیلی اعصابم خراب میشه اصلا به اون چه ربطی داره میتوام به روش بیارم نمیخوام شوهرم فکر کنه مادرم خبر آورده و حتی شوهرم شاید فکر کنه مادرم از خودش در آورده چجوری به شوهرم بفهمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده

چیزایی ک میده رو هم ب کسی نشون نده

الان ب هنسرت حرفی بزنی، کل کارای مامانت و لطفش زیر سوال میره

مشکل مالی دارید ک مامانت کمک میکنه؟؟

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

اهمیت ندهچیزایی ک میده رو هم ب کسی نشون ندهالان ب هنسرت حرفی بزنی، کل کارای مامانت و لطفش زیر سوال م ...

نه خدا رو شکر شوهرم حقوق میگیره ولی میگه من بدون تو نمیتونم چیزی بخورم 

خب خداروشکر

اگ فقط گاهیه اشکال نداره

ولی شوهرت زیادی روشون حساب باز نکنه ک درخواستاتو ارجاع بده ب خانوادت

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

نذارخواهرشوهرت بفهمه

درسته که شما کاری به اون ندارید

اما همین که دلش بسوزه تاثیرش رو زندگیتون میفته

نذاراصلا متوجه کمکهای مادرت بسه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

الهییی❤️ یه همچین مامانایی رو باید طلا گرفت مامان منم همینطوره منم تازه عروسی کردم مامانم اب هم میخوره سهم منو کنار میزاره میگه نمیتونم... اونوقت یه مادرشوهر عفریته دارم برعکس انقدررر ظلم و دل سنگه شرایط مالیش خوبه بعد ب شوهر من میگه کم ب زنت بده بخوره و چیزی میخری واسه خونت برا ماهم بیار یواشکی درصورتی ک خودش خورد و خوراکشون همیشه ب جاست و دارن ولی شوهر من بخاطر هزینه های عروسی دستش خیلی خالی شده با این وجود ننش میگه چرا برا من مرغ و گوشت نمیاری از خونت😑😑

فک کن کادوهای شب عروسیمونم برداشت و نداد درصورتی ک یه هزار تومنی خرج من و پسرش نکرد از روز خاستگاری تا الان

الهییی❤️ یه همچین مامانایی رو باید طلا گرفت مامان منم همینطوره منم تازه عروسی کردم مامانم اب هم میخو ...

کلا خواهرشوهرم آدم حسودیه پارسال یه ماه خونم بود میخورد میخوابید با دو تا بچه چه بلایی که سرم نیاوردن این و بچهاش آخر سر پیش پدر مادرش جلوی چشم من میگفت زنداداشم یه ماه خواهرشوهرشو تحمل کرد داشتم نیومدم خوشحال بود دیگه از چشمم افتاد