2821
2789
بی جنبه همه جا وجود داره تعجبی نداره فقط دوس دارن خودشونو نشون بدن به مطلب و ایناش نگا نمیکنن

اره واقعا ذهنشون منحرفه بعد به بقیه گیر میدن .... حالا مطلبو ول کرده چسبیده به عکسه 😐

حاضرم به خاطر رویایم به فضا بروم،حتی اگر بلیط آن یکطرفه باشد ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا😐😐😐 الان تحریک شدی شما؟ 😆😆

فقط میتونم بگم متاسفم برای شخصیتت

حالا اگه این عکس شوهرت ببینه هم به همین راحتی همین حرف بهش میزنی

سایت جای چه آدم ها و جیزایی شده...

برات گزارس میزنم

شوخی کردم .پیرو حرفای اون عزیزانی که فشارشون افتاده و جوش میزنن به خاطر این عکس .گفتم الانه که واست ...

اهان خب گزارش بزنن که قط نمیشم تاپیک میترکه 😐

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
فقط میتونم بگم متاسفم برای شخصیتت حالا اگه این عکس شوهرت ببینه هم به همین راحتی همین حرف بهش میزنی ...

بدو بدو الان ساعت کاریشون تموم میشه 

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
حرص نخور شما فشارت میوفته .کل اینترنت پر شده از بدتر از این عکس ها استارترهم خواسته اطلاع رسانی کنه

به شما ارتباطی نداره که من ریپلای کردی

همیتطور که شما میتونین از این چیزا دفاع کنید منم میتونم مخالفتمو اعلام کنم

چون تو فضای مجازی زیاد اینجا هم هر عکسی بزاریم

فقط میتونم بگم متاسفم برای شخصیتت حالا اگه این عکس شوهرت ببینه هم به همین راحتی همین حرف بهش میزنی ...

چرا انقدر شلوغش میکنید .تو همین سایت چندوقت پیش تبلیغ لباس زیر گذاشته بودن .بابا ول کنید شما اگه چیزی میدونی بگو سرطان سینه نگیریم عکس ول کن 

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز