2777
2789
عنوان

شوهر حسابگر

930 بازدید | 75 پست

بچه ها ی چیزی فهمیدم ک شوهرم کلا بهم نمیگ حقوقش چنده و با پولش چکار میکنه

اینم بگم ک کارمند دادگستری و من حدس میزدم ۲۰ ملیون اینا باشه حقوقش ب منم ۱ تومن میده ماهی.اقا الان فهمیدم ک گوشیش گشتم فهمیدم این ۳۰ اینا میگیره فک کنم چون مشهد میرفتیم گف ۱۰ تومن میزنم ب کارت آیندم اونجا خرج کنیم گفتم باشه ۱۰ تومنو ریخته بود با ۱۵ تومن فهمیدم حقوقش ریخته ک ۱۰ تومن خرج شد موند ۱۵ ک اونو ریخته ب سپرده بلند مدتش. ینی اینجوری فهمیدم ک آقا این شوهر من هر ماه ۱۰ ۱۵ تومن میزنه از حقوق میذاره رو حسابای مخفیش البته اینم بگما اللن واسم ماشین خریده ثبت نامی.و میخاد بازم ماشین عوض کنه کلا میگم گ واس ماشین اینا پول جمع میکنه ولی از حقوق میزنه و بهم میگ ک حقوقم کمه قناعت اینا کن پول کمه هی میگ چرا ازم مخفی میکنه.؟؟ شوهر کدومتون اینجوره؟بنظرتون ناراحت بشم یا نه؟بهش بگم ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بایدباهاش صحبت کنی درست ومنتقی

بنظرم حتماازیک مشاورخوب ومذهبی کمک بگیر

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ماهی یک؟؟کم نیس

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

میگم خیلی ناراحتم حسم بده آخه من زنشم چرا باهام رو راس نیست.انقد اینجوری کرده مامانم ماهی ۲ تومن بهم میده منم از لجم ازش مخفی میکنم.چطور اون میتونه

درسته میدونم آخرش واس خودمون ی چیزی می‌خره مثل زمین و ماشین و .... ولی ازش ناراحتم ک چرا مثل بقیه زن شوهرا نمیاد بگ مثلا خانوم ۱۵ زدم از حقوق میخام ذخیره کنم مثلا واس فلان کار ولی همش بهم میگ قناعت کن 

حسابگر نیست خسیسه وقتی ماهی ۱ بهت میده

میدونم خسیس دیگ چ کنم اینم بگم من خودم تو بانک پول دارم ماهی ۳ تومن میاد حسابم و مامانمم ماهی ۲ میده میشه با پول شوهرم ۶ تومن واس همون بهم میگ قناعت کن

نه بهش نگو رفتی دیدی چقد حقوق دارهفقط بهش بگو به من داره با این مبلغ سخت میگذره و واقعا جای قناعت ند ...

اخه گفتم من ۳ تومن سود بانکی دارم ماهی و ۲ تومنم مامام میده و ۱ تومنم شوهرم شاید میگ پیش خودش این ماهی ۳ تومن سود داره ۱ تومنم من میدم میشه ۴ تومن بسشه آخه یکمم ولخرجم😊ولی اینک مخفی میکنه ب دلم میاد

اخه گفتم من ۳ تومن سود بانکی دارم ماهی و ۲ تومنم مامام میده و ۱ تومنم شوهرم شاید میگ پیش خودش این ما ...

۶ تومن ماهیانه واقعا زیاد نیست عزیزم

واقعا شوهرت خجالت نمیکشه فقط ماهی ۱ تومن میده؟ اینکارا مردا رو پر رو میکنه

اگه ولخرجی ولخرج تر هم بگن خودتو چون اون پول شوهرت باید بیاد تو زندگیت همیشه هم زیر قسط شوهرتو نگه دار