2777
2789
عنوان

بچه دوم

78 بازدید | 6 پست

وقتی یکی هی ادموتشویق می‌کنه به آوردن بچه دوم بااینکه می‌دونه شرایط اقتصادی ادموحتی خوداونطرف هم دوتاداره میگه منوببین سومی روهم می‌خوام بیارم بااینکه هم ازلحاظ اقتصادی ازهرلحاظ چه خونه چه درامدتورفاه شوهرش زرنگه درآمدخوبی هم داره به نظرشمامیخوادبه آدم جوبده بااین حرفاادم بچه بیاره به چه کنم چه کنم بیفته یاقصدش خیره

فکر میکنه همه مثل خودش وضع مالیشون اوکیه و طبق زندگی خودش برا طرف مقابلش میخواد

اینویه آدمی گفته که منفورترین شخص برای همه ی خانوماست خوب وقتی همه چیه طرف مقابل می‌دونه اوضاعشومیبینه صدرصدخوبی طرفونمیخواددیگخ چون بچه‌های الانم که ماشاالله اژدهان پدرومادربراشون کم بزارن احساس کمبودکنن زندگی روبرای آدم جهنم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس وقتی شناخت داری گوش نده به حرفاش

الان مثلاخودشمامن شرایطموتاحدودی اینجاگفتم ولی اون طرف همه چی روبه عینه میبینه صلاح میدونین آدم به بچه دوم فکرکنه چون هم خودادم عذاب می‌کشه هم بچش حالانظرشماچیه حالابقبه روول کن می‌خوام ازشماراهنمایی بخوام چون ادمودودل میکنن انقدمیگن بچت تنها فلان ولی من به عقیده خودم وقتی شرایطت جورنیست حداقل یکی روسروسامون بدی اگه دوتاشن هیچکدوم تورفاه نیستن اگه چیزی هست براهمون یه نفرباشه 

الان مثلاخودشمامن شرایطموتاحدودی اینجاگفتم ولی اون طرف همه چی روبه عینه میبینه صلاح میدونین آدم به ب ...

دقیقااا منم مثل شمام یه بچه ۷ ساله دارم شرایطمم خوب نیس ولی مردم و شوهرم اصرار دارن  ولی منم صلاح نمیدونم.

اون دبگه زر مفت میزنه میخواد بگه من میتونم شما نههه

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
دقیقااا منم مثل شمام یه بچه ۷ ساله دارم شرایطمم خوب نیس ولی مردم و شوهرم اصرار دارن ولی منم صلاح نم ...

عزیزم میشه به اونکی تاپیکمم جواب بدی کسی نیومدبرای جواب ممنون