2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

68 بازدید | 9 پست

نمیدونم مثل من هس تو دنیا یا فقط منم ۲۰ سالمه تا حالا یک بارم یک ثانیه هم روز خوش ندیدم . بعد جالب اینجاست بدبختی های بقیه بنظرم خیلی مسخره چون هر روزه هر ساعت دارم 

بدبختی هم من برای بقیه غیر ممکنه . میگن دروغ میگی نداریم همچین چیزی .

❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا چی شده رو خودت همچین فکری می کنی وبه این حال رسیدگی که فکر می کنی بدبخترین ادم روی زمینی می شه ...

عزیز یه درد ندارم کدومو بگم الان اینقدر زیادن که وقت فک کردن ندارم بهشون ماه پیش نشستم نوشتم شاید باورتون نشه بالای ۲۰۰ تا شد دیگ ادامه ندادم 

.

داشتم فکر میکردم به اینکه هر کسی به خاطر فقط یکی از اینا خودش.و میکشه.ه 

.

فقط میخوام ببینم چرا باید این همه درد بکشم مگه من چیکار کردم .خسته شدم خیلی دیگ توان ندارم 

❤️
امکان داره بیشتر توضیح بدی شاید بتونیم کمکت کنیم از این وضعیت دربیایی

خدایی هست نمی بینه واقعا 

منی که همیشه بهش اعتقاد داشتم تو تمام این ۲۰ سال منتظر بودم یه روزی نجاتم بده . و امید داشتم هست کمکم میکنه . خیلی تلاش کردم حتی خودم از این وضعیت خلاص بشم . ولی نشد نشد نشد 

❤️
عزیز یه درد ندارم کدومو بگم الان اینقدر زیادن که وقت فک کردن ندارم بهشون ماه پیش نشستم نوشتم شاید با ...

خواهش می کنم منم از حرفای شما دلم گرفته توروخدا لاقل یکی از درداتو بهم بگو بزار بدونم تو با این سن چرا همچین دردایی داری که به مرگ می فکر می کنه وپیش خدا شکوه داری لطفا بگو 

خواهش می کنم منم از حرفای شما دلم گرفته توروخدا لاقل یکی از درداتو بهم بگو بزار بدونم تو با این سن چ ...

من به مرگ به فکر نمی کنم خیلی وقته مردم 

.

میدونی زنده یا مرده بودنم برام فرقی نمیکنه 

به قولی که میگن وقتی کسی افسردگی به سراغش میره خودشو میکشه 

من از بچگی اینجوری بزرگ شدم باهام بوده برام عجیب نیس 

.

نمیدونم کدومو بگم اصلا  حل شدنی نیست .

میخوام بدونم فقط چرا گناه من چیه خدا شاهده دل هیشکی و حتی نشکوندم از بچگی تا الان.چرا باید من ۲ساله ۳ ساله ۵ساله ۹ ساله اونهمه درد می‌کشید 

و الانم خیلی خیلی بدتر و ادامه داره 

مرسی که جواب دادین❤️

❤️