2789

من که از اول بارداریم همش مشکل جدید داشتم الانم میگند رشد جنین کمه هر چقدرم میخورم حس میکنم شکمم کوچیکه 31 هفته و. روز 1660 بود حالا هر هفته سونو دارم   

شکرت خدا
یادمه به خدا منم مثل توام دارم روانی میشم

نه بابا 

خدا بزرگه 

باور میکنی من قبل سزارینمم 

میخواستن نوار قلب بگیرن میگفتم

خدایا یعنی سالم هست 

من همش توهم نشتی کیسه ابو داشتم 

یعنی الکی بودا 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از اول بارداریم همش مشکل جدید داشتم الانم میگند رشد جنین کمه هر چقدرم میخورم حس میکنم شکمم کوچ ...

شکمم تا روز اخر تو بیمارستان چسبیده بود به پشتم 

خانمهاییکه اونجا بودن هی میگفتن برا چه عملی اومدی 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

من که از اول بارداریم همش مشکل جدید داشتم الانم میگند رشد جنین کمه هر چقدرم میخورم حس میکنم شکمم کوچ ...

عزیزم استرس نداشته باش کباب و دلستر و تخم مرغ بخور وزنش خوب میشه گلم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
گل پهر جان من 26 هفته و 1 روز رفتم سونو وزن و گفت 950 اب دورشم گفت 11.5 سرویکسم 45  به نظرت هم ...

شما کلا استراحت کن و تا میتونی مایعات بخور. آب پرتقال زیاد نخور چون ویتامین c آب رو دفع میکنه. نگران نباش فقط آمپول بزن و مولتی ویتامین و لیدی میل بخور حتما

وزن گیری خودت خوبه؟

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
شما کلا استراحت کن و تا میتونی مایعات بخور. آب پرتقال زیاد نخور چون ویتامین c آب رو دفع میکنه. نگران ...

دکترم که گفت همه چی عالیه چرا باید استراحت کنم 😧😧

وزن نرمال تو این هفته همه میگن باید 900 باشه پسرم 950

یعنی چیزی هست که نگران کنندست؟؟؟

شما کلا استراحت کن و تا میتونی مایعات بخور. آب پرتقال زیاد نخور چون ویتامین c آب رو دفع میکنه. نگران ...

توروخدا جواب بده دیگه روانی شدم😧

دکترم که گفت همه چی عالیه چرا باید استراحت کنم 😧😧 وزن نرمال تو این هفته همه میگن باید 900 باشه پس ...

گرید جفتت چنده؟ پسر من 2450 بود هفته سی و هشت بدنیا اومد

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
گرید جفتت چنده؟ پسر من 2450 بود هفته سی و هشت بدنیا اومد

من تازه هفته 26 ام 

گرید و نگفت فقط گفت جفتت قدامیه ک همه چیز خوبه 

شما خیلی نگرانم کردی

واسه چی نگرانی عزیزم بچه سالم باشه وزنش کم باشه چه ایرادی داره بدنیا میاد سریعتر وزن میگیره

بچه های فامیلمون سه قلو بودن که هفتصد گرم وزن داشتن الان پزشک شدن.

استراحت کن من تمام این دوران رو گذروندم استرس واسه خودت و نی نیت سم

شما جفتت زود پیر شده بود؟ گرید 3 شده بود؟ 

بله عزیزم. نگران نباش بخدا قصدم نگران کردن شما نبود