2789
عنوان

حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 19 پست
متاسفانه متوجه نمیشن الانم اومدم اتاقم میگه بیا برو پیش خواهرت داره برا فلان عروسک گریه میکنه حالا ق ...

افتادی تو تله ایثار

با یه مشاور حتما مشورت کن ببینی رفتلر درست با خانوادت چیه

دیکه شما پزشکی خواهشا نگو نمیتونم برم پیش مشاور

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من باشم نمیرم و پولم نمیدم بهشون برا خودم میخرم و همه چیزم برا خونه میخرم برا مامانمم آخر ماه یه تیک ...

نرفتم خودم هم دارم گریه میکتم استرس اینده اش رو هم دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

افتادی تو تله ایثاربا یه مشاور حتما مشورت کن ببینی رفتلر درست با خانوادت چیهدیکه شما پزشکی خواهشا نگ ...

متوجه ام خودم هم میدونم بیش از اندازه خرج نکردم و هوای بقیهرو داشتم از بچگی تاالان همش فداکاری میکردم حتی تو خوردن غذاهم به خاطر وابستگی شدیدم به مامانمه دوس دارم ترک کنم اتفاقا بردار بزرگترم هم میگه بسع به خودت برس حسرت همه چیز تودلمه اما به خاطر مامانم نمیتونم 

حس میکنم برم مشاور قانعم کنه مامانم ناراحت میشه 

متوجه ام خودم هم میدونم بیش از اندازه خرج نکردم و هوای بقیهرو داشتم از بچگی تاالان همش فداکاری میکرد ...

مادرتون از خراب شدن آینده شما و خواهرتون با روشی که در پیش گرفته بیشتر ناراحت خواهد شد

اولش سخته ولی کم کم عادت میکنن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

مادرتون از خراب شدن آینده شما و خواهرتون با روشی که در پیش گرفته بیشتر ناراحت خواهد شداولش سخته ولی ...

درست میگی واقعا حداقل به خاطر خود خواهرم نباید انقدر براش خرج کنن من خودم بچه داشته باشم هیچوقت عروسکایی که خواهرم میخرم براش نمیخرم