2789
عنوان

حقوق

116 بازدید | 19 پست

میخام بیشتر حقوقم رو بدم به مامانم میدونم اونم میده عروسک و طلا برخواهرم کوچیکم خودم با بدبختی بزرگ شدم حسرت همه چیز تو دلم بود امشب خواهر کوچیکم برگشتم گفتم بهش درس بخون حدودا ۱۲ سالشه کل اتاقش عروسکه به جا اینکه چند میلیون چند میلیون بدی عروسک زد توگوشم  و کمرم حالم بد شد حس بدی پیدا گردم کل زندگیم با بدبختی گذروندم حتی پول مدرسه ام باخودم نداشتم بیشتر روزها دانشگاه رفتم کمترین لباس رو میخردیم الانم ۸۰ درصد حقوقم رو میدم مامانم باهاش براخودش یه ماشین بخره ولی میدونم بیشترش رو میده عروسک و طلا برخواهرم خودم تا حالا یه بارم تولد نگرفتم امسال خواهرم قول گرفتع ازم تو رستوران براش تولد بگیرم و طلا بخرم امشب زد توگوشم گفن توعقده ای بودی دلیلی نداره منم عقده ای باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر چرا این کارو میکنی خودت جمع کن ماشین بگیر مامانتم استفاده کنه

بچه بودم خیلی بدبختی کشیدیم مامانم هم همینطور تنها امیدش منم اونم برام زحمت کشید جونم به جوتش بسته اس میخام جبران کنم براش

نگرانم خواهرم اذیتشون کنه 

بچه بودم خیلی بدبختی کشیدیم مامانم هم همینطور تنها امیدش منم اونم برام زحمت کشید جونم به جوتش بسته ا ...

خودت خونه به ماشین بخر مبلغی هم بهش بده نذار آرزو چیزی رو دلش، بمونه ولی این همه پول نده به خودت برس 

بچه بودم خیلی بدبختی کشیدیم مامانم هم همینطور تنها امیدش منم اونم برام زحمت کشید جونم به جوتش بسته ا ...

مراقب باش دختر منم ۱۲سالشه الان سن حساسیه وقتی الان این کارو میکنه امکانات بیشتر فقط اوضاعش رو بدتر میکنه

به جای پول دادن برای مامانت جیزایی که نیاز داره بخر یا طلا بخر

به ازدواجت هم فکر کن بالاخره جهیزیه هم میخوای خودتم قراره بچه بیاری به قکر آینده ی خودتم باش

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

به مامانت بگو احترام شما رو میگیرم دخالت نکن من با خواهرم بحت میکنم

متاسفانه متوجه نمیشن الانم اومدم اتاقم میگه بیا برو پیش خواهرت داره برا فلان عروسک گریه میکنه 

حالا قیمت عروسکه ۴ تومنه 

به خدا خودم چتد ماهه یه کرم میخام بگیرم نمیتونم 

متاسفانه متوجه نمیشن الانم اومدم اتاقم میگه بیا برو پیش خواهرت داره برا فلان عروسک گریه میکنه حالا ق ...

من باشم نمیرم و پولم نمیدم بهشون برا خودم میخرم و همه چیزم برا خونه میخرم برا مامانمم آخر ماه یه تیکه طلا میخرم بگو سهم شما خوراکی بخر دیگه به خودت اهمیت بده 

مراقب باش دختر منم ۱۲سالشه الان سن حساسیه وقتی الان این کارو میکنه امکانات بیشتر فقط اوضاعش رو بدتر ...

خودم پس اندازم صفره 

همینو به مامانم میگه اون بهترین رو براش میخرن میگه فلانی چی داره من ندارم میترسم بزرگتر بشه بدتر بشه