2777
2789

کارای هنری اگه استعداد و علاقه داری

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیل شاپ محصولات آرایشی به قیمت عمده داره. خودشون میگن یه پیج تو اینستا بزنید بعد محصولاتشون داخل پیجت بزاری به هر قیمتی که میخواین بعد مشتری سفارش داد ادرس مشتری میزنی تو یاداشت هم میگی فاکتور نزاره 

استارتر  عزیز💐                                                                          

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش««

محصولات پوست و مو.   را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا

عزیزم خیاطی خیلی خوبه میتونی به درامد برسی برای خودت اطرافیانت لباس بدوزی

با هزینه کم شروع کن

دوره های خیاطی 

اورانیوم زرین طلایی صفر تا صد و اموزش خیاطی لباس های مختلف پالتو شلوار شومیز دامن و ..... ویدیو های باکیفیت مناسب مبتدی و حرفه ای

با قیمت بسیااارر مناسب شخصی درخواست بدید خود دوره اورانیوم مناسب شماست که ۷ میلیون قیمتشه من با یه قیمتی میدم بهتون ک فکرشم نمیکنی