2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه منابع مشخصی نداریم و باید همه چیو بخونیم خیلی سخته چه کتابایی رو خوندی ؟

ببین قبلا منابع نا مشخص بود 

ولی از کنکور ۱۴۰۲ سازمان سنجش داره منابع معرفی میکنه هرسال 

اون منابع رو اگه بخونی میتونی مثلا حدودا ۴۰ تا وزارتیه، میتونی باهاش کل درک عمومی رو بزنی و ۱۰۰ هم بگیری

برای ریاضی میگه چه مباحثی هست باید از کمک درسی ها استفاده کنی و چون هرسال ریاضی داره سخت تر میشه باید یک قدم بیشتر تمرین کنی

خلاقیت تصویری هم با خوندن یک سری کتاب های وزارتی مربوط بهش مثل مبانی هنرهای تجسمی و … میتونی یاد بگیری

اگه اصلا بلد نیستی و هنری نبودی پیشنهاد میکنم برای خلاقیت تصویری کلاس بری چون یک چیز کاملا درک کردنیه و حفظی نیست و منابعش هم گاها مشخص نیست مثل درک عمومی

ممکنه از منبع ازادم بیاد توش

به نظرشما کسی از هنرستان موسیقی بیاد کنکور هنر بده موفق تره؟یا دیپلم رشته های دیگه باشه فرقی نداره

ببین قبولی رشته موسیقی خییییلی سخته 

کنکور عملیش فوق العاده سخته 

کسی که هنرستان موسیقی باشه قطعا عملیش رو خیلی قوی تر میتونه کار کنه

که این یک پوینت مثبت هستش

ولی باید بچه پر تلاشی باشه که بتونه هم درسای کنکور رو بخونه هم هنرستان موسیقی بره و باید این دو تا رو در کنار هم ادامه بده چون خیلی وقتی وارد جو عملی هنرستان میشن دیگه کنکور رو فراموش میکنن یا کم کاری میکنن

کلا اینم بدونید که ظرفیت دانشگاه های دولتی تهران روی هم برای نوازندگی ۱۰ نفر هم نیست… ازاد هم داره البته

بدون کنکور کامپیوتر میشه با سوابق تحصیلی رفت دانشگاه دولتی ؟

والا این زیاد ربطی به کنکور هنر نداره 

میتونی دفترچه انتخاب رشته رو دانلود کنی که الان اومده برای ۱۴۰۳ و نگاه کنی با سوابق تحصیلی کامپیوتر دولتی هست یا نه

سلام عزیزم درمورد رشته نقاشی چیزی میدونی‌؟ من بخوام کنکور هنر شرکت کنم باید چه منابعی بخونم؟

همه منابعی که بقیه میخونن برای کنکور 

سازمان سنجش اعلام میکنه هرسال

برای رشته نقاشی باید ازمون عملی طراحی بدی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792