2789
عنوان

135 بازدید | 30 پست

خواهران تاریخ عضویتم قشنگه؟؟

پست بزارید ببینم مال شما هم قشنگه؟

از ۱ تا ۱۰ به مال من چند میدید؟؟

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سال ۱۳۹۵ خواننده خاموشم بودم اینقدر اونموقع خلوت بود سایت گه نگو سال ۴۰۱ هم خوب بود امسال نابود شد

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
مال من قدمت داره

آره مال قدیماست

امضا رو از مرد تنهای شب کش رفتیا    

تاریخ عضویت دقت نکردم تاحالا

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه های مردم در حال فتح کره ی ماه و مریخ هستن تو اینجا دغدغت زیباییه تاریخ عضویته

شما که تاریخ عضویتت خیلی خوبه چرا عصبانی؟

امضا رو از مرد تنهای شب کش رفتیا تاریخ عضویت دقت نکردم تاحالا

دوستمه