2777
2789
عنوان

بیایید قانعم کنید از سرم بپره

142 بازدید | 8 پست

۱۹ سالمه و همسرم ۲۷ سال .هفت هشت ماه دوست بودیم بعد ازدواج کردیم.اینم بگم تو مدت دوستی اصلا حرفای جنسی بهم نمی‌زد.یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان هم ۴ ماهه عروسی کردیم .امسال دارم میرم دانشگاه ولی نمیدونم چرا دلم بچه میخاد.از سرم بیرون نمیره .چون می‌دونم بچه بیاد درس خواندن سخت میشه و سنمم کمه ولی زده به سرم .همسرم میگه هر موقع خودت خواستی چون نود درصد مسیولیت بچه با خودته .بیایید قانعم کنید از سرم بپره🥲

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

به آینده ای فکر کن که اگر درس نخونی شغلی نمیتونی بدست بیاری (میتونی ولی شغل خوب نمیتونی) و در آمدی نداری و بچت هرچی بخواد باید از شوهرت پول بگیری

بخوای بچتو مدرسه ثبت نام کنی شغل مادر رو مینویسی دیپلم و خیلی از همکلاسی هاش مادرشون بالای لیسانس چون الان همه درس میخونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا اول بچه بیاری خوبه...چون اینطوری زودتر بزرگش میکنی و بعد از دیگران کمک میگیری درست رو ادامه میدی و بعد بچه بزرگتر شده چهار پنج سالشه و بدون معطلی میری سراغ کار و تکلیفت مشخصه و هم بچه داری هم تخصیل کردی هم کار داری...ولی بعد از دانشگاه بیاری باید سرکار نری و سن کاریت میره بالاوباید بچه رو بزرگ کنی بچه هم بهت وابسته میشه و دیگه شاید نتونی براحتی بری سرکار.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹