امشب دیگه تصمیم خودموگرفتم فردامیرم خونه بابام بچه هامم میبرم خسته شدم ازاین زندگی یه گوه،ازدست بزناش ازکتکاش ازهمه چیش خسته شدم مگه یه زن چقدرتوان داره،امشب بیرونم کرد ازخونه،فردامیرم دیگه هم برنمیگردم دلم واسه بچه هام کبابه،واسه جوونی ازدست رفته خودم لعنت به هرچی مرد گنده،من ازهمه جارونده ومونده شدم حتی خداهم کمکم نمیکنه
زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم دعاکنین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما ها چرا تموم نمیشین طرف با کلی غصه تاپییک زده یکی مثل شما پیدا میشه زخمی به زخماش اضافه کنه چرا بچه دار شدی ؟ کاش یاد بگیرید اینم یه سوال شخصیه یعنی انتظار داری چی بشنوی اون شب قرصم یادم رفت یه دفه ای شد باهام خوب بود فکر میکردم خوب میشه؟ شرایط خودش کافی نیست مثلا شما دلت بیشتر از خودش برا بچه اش سوخته
تو خونه خودت بمون بعد درخواست طلاق بده، یا زنگ بزن پلیس بگو از خونه بیرونم کرده... این تو پرونده باشه واست امتیاز ولی ترک منزل توسط شما یه امتیاز واسه همسرته
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
توحیاط بچه هاموبهم ندادوگرنه هم امسب میرفتم خانوادمم نه خانوادهاین که خیلی هواموداشته باشن ولی مجبورم
زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم دعاکنین